De nieuwe kleren van de keizer

P1070713

En de boodschap is liefde!

Het was weer een dag vol verrassingen en belevenissen. Om te beginnen heb ik lekker en lang geslapen. Dat vinden ik en papa en mama en m’n broer erg fijn. M’n broer zit er nog keurig in, maar dat kan zo veranderen. Ik ben benieuwd hoe ik daar op ga reageren. Ik hou van kindjes, dus een eigen kindje in huis is een feestje, denk ik.

P1070682Nadat ik lekker ontbeten heb en gespeeld was ik eigenlijk al weer moe en dus tijd voor bed. Eefjes een dutje doen. Dat werd 3 uur! Het was dus nodig denk ik! En dan word ik vrolijk wakker, zeker als mama me komt halen!

Papa was bezig met de fietsen van Siebe. Jaja, 2, één voor Gent en één voor Naarden. Nu nog één voor Zelda en ze kunnen mooi gaan fietsen in de buurt. Het is hier een mooie omgeving.

P1070689Er was ook nog een leuke verrassing! We hebben kleertjes van Tessa gekregen en daar zat ook het T-shirt in dat ik vandaag aan had en nog veel meer! Ook voor m’n broer. Trouwens, ik had een soort Déja-vu. Ik keek naar mama en dacht toch echt dat ik de billen zag van m’n broer! Ik wist niet dat er zo weinig ruimte was daar!

Papa heeft nog wel even m’n haar goed gedaan… Nou ja, goed, weer één van z’n grapjes! Daar doe ik graag aan mee.

P1070684

Daarna gingen we vertrekken om boodschappen te doen. Naar de Maxis. Toen we daar aankwamen, wilde papa eigenlijk al weer weg! Zo veel mensen die allemaal hetzelfde hadden bedacht: Boodschappen doen. Gelukkig was papa er na de Lidl overheen. Het wordt vanzelf een onbetaald pretpark en hij praat toch met iedereen!

Maar na de Maxis gingen we niet naar huis! Neen, we gingen naar Nederhorst Den Berg, naar Olpa en Olma. Leuke verrassing, voor mij en voor hen. Het was er ronduit gezellig! Ik heb veel gedanst en gesnoept van alles wat er was en… als afsluiter een After Eight! Daar doe ik het voor.

P1070696

P1070708

P1070711

Thuis heb ik ik spinaasiesoep gegeten. Groen en lekker! Daarna heb ik nog wat rondgebanjerd en geklets en om 8 uur naar bed. Ik was zo moe, dat ik geen piep gegeven heb boven. Uitkleden, aankleden en een flesje. Ik heb wel lief naar papa gekeken, en dag gezegd en daarna was het echt tijd. Tijd om te slapen.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s