Nee, dus.

P1070860

M’n broer is er dus nog steeds niet en we weten waarom. Niet blog 500, want die is ongemerkt voorbij geblogd, ook niet omdat het niet gezellig zou zijn, want dat is het wel, ook niet omdat het geboortekaartje nog niet klaar is,want dat is klaar (en dus weten we z’n naam ook), ook niet omdat het te vroeg zou zijn, want het is al aan de P1070863late kant. Nee, of hij is gewoon lui, maar dat geloof ik niet, dus vind hij het of te koud of het is gewoon nog niet de tijd.

Dat laatste vinden wij niet. Het is tijd, maar goed, dingen gaan zo als ze gaan. Dat is m’n eigen credo, dus zal het wel zo zijn.

Ik was er al vroeg bij deze ochtend en een beetje water had geen zin. Neus vol en hoesten is nooit grappig. Uiteindelijk mocht ik bij mama in bed en ging papa douchen. Daarna mocht ik in bad. Lekker fris de week in.

Ik was niet echt van het ontbijt, ondanks de honing die smaakt als snoepjes. Ook de banaan was het niet, alleen een beetje melk. Mama kwam er ook gezellig bij en zo was het fijn ontbijten, zonder te bijten. Want ik heb niet gebeten, gewoon er bij gezeten. Ook goed.

P1070857

Uiteindelijk was ik klaar om weg te gaan en dan wijs ik naar de deur, roep iets wat lijkt op jas. Daar ben ik dan niet meer vanaf te brengen. Ik had er zin in. En op de crèche ook. Eerst nog even naar papa kijken, maar toen hij een brug van Lego had gebouwd, was ik verkocht. Hij stond op en ik zwaaide. DA-HAG!

Ik heb een goeie dag gehad op de crèche. Dat hebben ze ook tegen papa gezegd toen hij me op kwam halen. En dat ik boevenstreken heb uitgehaald. Als ze me roepen, lach ik, draai me om en loop weg Dat is leuk, want dan komen ze achter me aan! Nee hoor, geen echte boef hoor! Ze vinden het leuk.

Thuis werden we verrast door de deurbel en ineens waren daar de overburen. Hannah, Mies en Wiebe en hun moeder. Die kwamen ons welkom heten met lieve bloemetjes en een ei! Wij hebben hen dan vervolgens verrast met Nib-It chips, waar ik er dan ook van kreeg. Helemaal niet erg en gezellig. Wiebe is anderhalf en een beetje, dus we kunnen dan later spelen. Hij weet het nog niet en ik kan het nog niet zeggen, maar als je even oud bent en zo dicht bij woont….

P1070864

P1070865P1070866Daarna was ik klaar en ging ik heel erg niet eten. Niet veel zin, kan hè! Zelfs met Teletubbies. Wel yoghurt en daarna melk. En dan naar bed.

Eens kijken wat morgen brengt.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s