En dagje van tussen

P1080084

Het is lang geleden, maar ik heb een dag niet geschreven. Gewoon omdat er te veel te doen was. Jay en zo. Dus vandaag schrijf ik 2 in één: Vandaag en gisteren.

Gisteren was een gezellig dagje, want Beppe, Olma en Olpa waren er in de ochtend. Beppe had in Nederhorst den Berg geslapen en ze hebben het heel gezellig gehad! Jaja!

’s Ochtends kwamen ze dus naar ons. Ik mama, papa en Jay. Nog meer om naar te kijken!

Nadan Olma en Olma weg gingen ben ik met papa en Beppe naar de winkel gegaan. Dan mag ik weer lekker in m’n rijdende troon zitten en om me heen kijken en zwaaien. We zijn er snel door heen gegaan en daarna nog langs Olpa en Olma om de telefoon te brengen. Daar heb ik niets van gemerkt want ik sliep.

Toen we thuiskwamen was Arnoud er, een vriend van papa, die kwam kijken naar Jay, maar wat hij ook zei was dat ik toch ook wel veel op mama kijk. Nou dat is ook zo.

P1080103

Maar de pret was nog niet op, Lauren, Philine, Evelyn en Menno kwamen ook, grote gezelligheid dus! Ja, daar kun je me voor wakker maken! Ik heb een supercoole garage gekregen. Een heel mooi ding. Ik begrijp nu nog niet goed wat ik er mee moet, maar het ziet er uit als een grote schat!

P1080117 P1080115 P1080118

Ik had ook al een ‘auto’ gekregen van Tessa, daar kun je op zitten en rijden, maar mijn motoriek zorgt er voor dat dat vooral achteruit is. Vandaag heeft papa in dat opzicht een foutje gemaakt. Hij heeft me geduwd en nu weet ik dat dat VEEL LEUKER is. Dat vraag ik hem dan vanaf nu ook elke keer vriendelijk.

Toen iedereen weg was had ik samen met mama en Jay nog een fijn moment. Ik ben behoorlijk gek op m’n broer. Mooi en lief mannetje. Ik hou van hem en ben blij dat hij er is.

Enfin, na zo’n drukke dag is het goed slapen en ik werd pas wakker om 8 uur! Ik bedoel maar. Dat zijn goeie tijden.

Om een uur of 10 kwamen Olpa en Olma en ik zou met hun meegaan. Nog eeeeefjes slapen. Dat werd tweeëneen half uur! Ik heb het nodig zeker, die schoonheidsslaapjes….

Daarna ben ik wel met ze mee gegaan en we hebben allemaal leuke dingen gedaan. Shoppen in de AH, dat vind ik gaaf, want dan kan ik…. ZWAAIEN, precies.

Ik heb gespeel, fruit gegeten, en Olpa heeft me ZEKER 10 minuten op de trap laten staan. Dan leer ik het af zegt hij, want ik ben een GOZER. En als je een gozer bent dan verken je grenzen. I dit geval op de trap.

Hoogtepunt van de dag was een Van Dobben kroket. HEERLIJK, die staat met stip in m’n top 10!

Toe we thuiskwamen had ik nog een kado! Van Tessa, die was geweest met Robin en ik was er nog niet. LEGOOOOH super. Bedankt hoor, daar ga ik super mee spelen.

P1080167

Op een gegeven moment hoorde Jay huilen en moest ik spontaan ook huilen. Ik schrok, toen papa me bij hem zette was het over. Als ik hem kan zien, is het goed. Mooie vent. Ik probeer me onze avonturen al voor te stellen aan de binnenkant van m’n ogen en dat ziet er goed uit!

Uiteindelijk, na nog een boterham en nog meer knuffelen en Teletubbies ben ik naar bed gegaan. Als ik klaar ben met m’n flesje, dan zeg ik KLOR en dan mag ik in bed.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s