Aan de haak geslagen

Afbeelding

Ik voel me vandaag goed.
OK, ik ben dan ook degene die het minst last heeft van de zomertijd, dat scheelt. Afgelopen nacht was het wel onrustig. Honger afgewisseld met “Hey waar ben” en “Hey, wie ben ik”, dat kan hè!

Verder gaat het heerlijk met me, ik heb melk in overvloed en hele goeie zorgen.

Ik was wel even in de war, toen ik ineens in een doek gewikkeld werd en in de lucht hing! OK, achteraf begreep ik het, ik werd gewogen. Ik ben al 3680 gram en zie geen verontruste gezichten.

P1080231

Later zweefde ik weer, maar nu op de schouder van papa! Dat deed hij bij Dzjez ook en daar werd hij rustig van. Ik weet niet wat het is met die schouders, maar ik heb dat ook! Die papa toch!

Ja, dat klopt! Nog steeds, zo loop ik vaak met hem. Naar de auto of naar boven. Dat ligt gewoon goed!

Trouwnes, na onrustig in slaap te zijn gevallen heb ik geslapen als een roosje en werd lekker laat wakker. 2de Paasdag was dan ook een fijn dagje. Ik heb lekker gespeeld met al het speelgoed, wat ik heb, puzzels gemaakt, maar ook veel voorgelezen. NIJNTJE! zing ik dan NIJNTJE.

Ik heb ook NIJNTJE gekeken op joetjoep. Papa heeft een speciaal kanaal voor mij gemaakt en dat kunnen we overal bekijken. Dat is best fijn kan ik je zeggen.

P1080247Ik heb mama ook nog geholpen met het uitpakken van de kadootjes die mama/Jay van haar collega’s heeft gekregen. Het grappige was dat het er uitziet als een driewieler! Allemaal mooie spulletjes voor Jay, superhandig!

Ik heb ook nog een uurtje geslapen, dus het slaapdebacle is weer achter de rug en was van eenmalige aard. Gelukkig maar, voor ons allemaal!

P1080227

En Jay is heel OK. ik vind het altijd fijn om hem te zien en te aaien. Zachtjes hè! Want hij is nog een… baby. Baby Jay.

Het was een echte zondag deze maandag. Ik mocht chips eten en heel veel. Papa heeft zelfs nog chips om m’n vingers gedaan en dan kan ik die er af eten en dat is diedaktiesj verantwoord zegt hij. Goed voor de oog-mond-coördinatie.

foto

Aan eten had ik niet echt zin aan het eind van de dag. Misschien m’n kies. Ik heb dan maar ontbijtkoek gegeten. Dat ging er uiteindelijk wel in. En een dreumes moet goed eten hè! Dus. Daarna yoghurt en melk.

Even gePIEPT toen ik er in lag, maar dat was van korte duur.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s