De groeten en de trap op

P1080289

Het was een drukke nacht, gevolgd door een koude tocht op de fiets.
Voor de rest was de dag warm.

Het was fijn op de crèche. Daar heb ik samen met Jorijn, veel hard gepraat (hij spreekt ook vloeiend Dreumisch!) en hard gelachen. Dat zijn de ingrediënten voor een goeie dag!

Papa stond al een hele tijd voor het raam voordat ik hem zag. Maar als ik hem dan zien dan zwaaien m’n handen door de lucht al luid Ooh Ooh roepend! De leidsters hebben geen idee wat er dan aan de hand is, totdat ze papa zien.

Op de fiets terug hebben we samen gezongen en dat is fijn. Sowieso is het op de fiets fijn, dat zijn van die geneugten van het leven!

Thuis ben ik heel blij mama te zien en heb ik zin om lekker te knuffelen! Dat doe ik dan ook. Haar lekker vastpakken en dat kan nu ook weer, nu de buik weg is! Jippie. Hoe dichter bij mama, hoe beter!

Jay heeft ook een goeie dag gehad! Wat is die toch klein zeg! Baby Jay. En zo lief… We hebben ook samen met papa even geknuffeld. Ik ben benieuwd hoe hij er later uit gaat zien.

Wow, gek, ravotten met papa en Siebe en ik kan nog niet eens lachen, of zitten of iets anders! Ik kan eigenlijk vooral liggen, slapen, eten, poepen en er schattig uitzien. Nou ja, dan focus ik me daar eerst maar op.

P1080301

Ondertussen houd ik m’n ogen goed open. Eén dan, want de andere was een beetje dicht. Had Dzjez ook. Een constante knipoog als het ware.

OK, grutte groet!

We hebben nog lekker gespeeld en ik heb heerlijk! gegeten. Pasta van mama en die is echt goed. Ik heb er alles van opgegeten met enorme smaak. Ik houd van lekker kruidig eten, dat is duidelijk!P1080307

Ik mocht zelf de trap oplopen en dat kan ik! Stap voor stap de trap op. Lekker naar bed. Goed slapen!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s