The last Jay

P1080266

Allereerst ben ik vergeten te zeggen dat buurvrouw Greet dinsdagochtend langs is geweest. Gewoon vergeten. Dat kan P1080257zijn omdat ik sliep, maar toch. Maar nu heb ik het gezegd.

Vanochtend kwam Dzjez langs in z’n slaapzak en dat is gezellig. Die kan heeeel zachtjes aaien en hij is altijd zo blij om me te zien! En ik hem. Dzjez is een fijne broer!

Vandaag was dan weer de laatste dag van Ciska. Haar Last Day dus.We zullen haar goeie zorgen missen! Papa heeft bloemen gekocht die bij haar kleren passen: Wit met blauw, begonia’s. Ik vond ze heel mooi!

Verder heb ik een vrij onrustige nacht gehad, krampjes. Misschien moeten we eens kijken naar een homeopathisch middel. Dat is zoiets waar op het toelichtingspapiertje staat dat ze niet moegen zeggen waar het goed voor is. Nou ja! Die wetgeving! Het is goed tegen krampjes!

P1080278

Mama heeft ook een REUZENKAART gekregen, zo groot als een twee babies op elkaar en naast elkaar! Wel 1 meter breed en 80 centimeter hoog! Alle collega’s hadden er iets heel liefs op gezet! Jammer dat ik nog niet kan lezen, maar zo lief!

Voor de rest was het een fijne dag!

Mijn dag was ook fijn!

Ik was bij Beppe in Drachten. Papa moest werken en dus mocht Beppe zich met mij bezig houden, ik zeg: Goeie deal! Daar is zo veel speelgoed en boekjes en dingetjes en Beppe keuvelt zo gezellig mee. Misschien moet ik er maar eens logeren! We hebben alleen geen foto’s gemaakt. Toestel lag bij mama.

Ik heb er ook goed geslapen. OK, een uurtje, maar wel intensief en zonder morren. Dat zegt wel wat, zeg ik.

Op de terugweg was ik wel al een beetje moe en vochttegen m’n slaap (en de zon). Dan roep ik, maar m’n slaap wil niet luisteren en dan val ik toch wat in slaap en dan wordt ik wakker en ben niet in m’n beste hum. Dat kan.

En dus heb ik niet veel gegeten. Zelfs Teletubbies hielpen niet. Dan maar op tijd naar bed met een flesje. Ook goed!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s