Alles was OK

P1080438

Papa was vergeten mij in bad te doen en dan is er een simpele remedie….
Zorgen dat je luier goed vol zit en de geur niet te harden is.

Zo begon mijn ochtend. We zijn eerst zachtjes opgestaan om mama en Jay niet wakker te maken en na de stankoverlast, eerst in bad. Voor het ontbijt als het ware. En toen ik uit bad kwam, mocht ik naakt op bed bij mama en Jay, want die waren al wakker geworden ondertussen. Jay moet goed eten!

Dat was een goeie aanleiding om eens lekker te knuffelen met Jay. Beetje Brother Bonding heet dat. Dat is voor later, als we ridders zijn.

Ik heb deze ochtend trouwens zelf m’n kado van Manon open gemaakt en dat is een supercoole auto van cars!

Kan ik mooi mee spelen. En er zat nog een mooi kaartje bij ook. Ik bedoel maar!

Wie ook kwam, met kado (wat is het toch leuk als je een baby broertje krijgt. Dan krijg je ook kadootjes!). Ik kreeg een superleuk LEGOOOH. Een auto die aardbeien kan vervoeren. En voor Jay een mooi shirtje. Kan niet wachten hem daar in te zien.

Ik vond het ook fijn dat Truus er was, een lieve collega van mama. Ze heeft mama een paar goeie tips gegeven over bijvoorbeeld de hoogte van borstvoeding. Als toekijker zie je dat beter dan wanneer je er met de neus bovenop zit.

P1080424

En dat shirtje! Prachtig, ik ga m’n best doen hard te groeien, dan kan ik het aan. Trouwens goed gezien, iets kopen op de groei want ik blijf niet lang baby. Dat is niet het plan. Ik heb een missie. Een riddermissie.

P1080456

Ik heb vandaag voor het eerst uit een flesje gedronken. Niet dat ik het echt in de gaten had hoor, een speen, een tepel, een tepelhoedje, alles lijkt op elkaar, zolang er maar lekker melk uit komt. Dat is mijn ander missie!

Oh ja, en deze nacht mama een beetje rust gunnen…. Dat was afgelopen nacht weer niet het geval. Misschien helpt het flesje wel mee. ik ga m’n best doen.

En wat was dat lief en gezellig met Dzjez deze ochtend. Ik denk dat ik geen betere broer kan hebben dan hij! Hij is lief, voorzichtig en wil me graag aaien. Fijn.

En Olpa en Olma kwamen ook (ik noem ze ook zo omdat ik daar geen speld tussen kan krijgen) en dat was ook al zo OK. Lekker knuffelen. Jaha, ze moeten hun aandacht verdelen tussen Dzjez en mij. Gelukkig hebben ze heel veel aandacht!

Grutte groet.

Ja! Dat was een verrassing! Ineens stonden ze daar weer voor de deur! Olpa en Olma, dat is zo OK! Daar wordt ik heel blij van. Ze hebben ook taart van Manon gegeten. Dat scheelt papa en mama weer een paar 10 gram en extra laagjes…. 😉

Iets heel anders is dansen, lachen en muziek. Dar hoef ik niet veel over te zeggen. Kijk maar.

Ik heb ook een kaartje van José gekregen! Thanks, zeg ikn want dat is OK. En zo zie je maar weer dat een dag snel OK kan zijn.

Wanneer kom je eens langs? Genoeg te bespreken en te bekijken, laat maar weten!

P1080455

Ik heb ook nog even geholpen in het huishouden. Van de wal in de sloot, of, in dit geval van de mand uit de mand. Tsja, wat kan ik zeggen? De intentie is goed!

Mijn praatintentie is ook goed. Ik praat me suf, maar niemand verstaat het. Gek, het is toch glashelder en compleet duidelijk? Misschien moet ik een woordenboek schrijven. Dan begrijpt iedereen het.

Ik ben trouwens m’n grenzen aan het verkennen. Ik klim op de bank en sta op m’n stoel, rechtop, stoer om me heen kijkend. Vallen doe ik noooooit!

OK, het is al laat. Het is al half 8 en ik lig nog steeds niet in bed en ben nog vrolijk! Wat betekent dat? Precies!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s