Druit

P1080488

We hebben met z’n allen lekker lang geslapen. Tot 20 over 8! Dan is papa blij en ik ook. Met 2 goede benen uit bed gestapt. Beneden zijn we eerst gezellig op de bank gaan zitten met een flesje en een boekje. Een op-het-gemak-wakker-word-momentje. Dat zijn de goede beginnen van de dag.

Het was trouwens mooi weer! De zon scheen zomaar in de lucht. Dat was normaal het moment waarop Jay zat te wachten. Mooi weer.

Ja, klopt, maar dat duurde gewoon te lang. Ik heb echt m’n best gedaan om zo lang mogelijk te blijven zitten, maar op een gegeven moment moet je d’r uit. Zo gaan die dingen, zou Dzjez zeggen.

Zon is fijn. Ik heb even in de zon gezeten, dat voelt goed op mijn huid.

We zijn ook voor het eerst met z’n allen gaan winkelen. In de Maxicosi in de auto en de kinderwagen, naar de kaasboer en de Hema en de Albert Heijn en een beetje paraderen, maar ik heb er niks van gemerkt….

P1080493

Ik sliep. Ja, kan ik niets aan doen! Mijn ogen zaten dicht en dan zie je niks.

Volgende keer nog eens proberen. In ieder geval is alles goed gegaan, want ik ben blij weer thuis.

Grutte groet.

Ik heb het wel gemerkt hoor. Eerst zat ik in mijn buggie en daarna in de winkelwagen. Mij troon en mooi kijken en zwaaien. Die zon is inderdaad lekker op het gezicht. Lekker warm en dat gloeit zo fijn.

P1080507

Het was een gezellige dag thuis. En Jay is zo lief! Ik heb hem geleerd waar zijn neus zit. Dat is mijn taak, hem dingen leren.

Ik ben nadat we terug kwamen van boodschappen doen nog eens met papa gaan winkelen, we waren één klein dingetje vergeten. Extra wandeling in de zon is altijd fijn.

Ik heb veeeeeel gegeten van mama haar heerlijke pasta. Mama dacht dat het voor 2 dagen was en ik heb het in één keer opgegeten. Dus… en daarna yoghurt. En daarna hebben we gewoon nog wat gespeeld en gelezen. Tot half 9 (ok ik had aan het einde van de dag nog een GOEIE dut gedaan, dus had wat extra’s).

P1080495

Daarna naar bed. Lekker flesje, lekker dromen.
MAma heeft me gebracht en ik kon niet wachten om het bed in te duiken!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s