Wim op bezoek

P1080606

P1080602

Daar begon de dag natuurlijk niet mee, nee daar eindigde de dag mee.
Nou ja, eigenlijk ook niet, het echte einde is met een lekker flesje en een fijne duik in bed!

De dag begon met een lach een een gezellig ontbijt met papa. Hij aan de yoghurt en ik aan het brood. Jay had gelukkig goed geslapen, dus papa kon me redelijk recht aankijken, en mama lag nog fijn in bed. Maar, zoals het rituaal voorschrijft, nadat ik mijn tanden heb gepoetst, ik naar PahPah, en deze keer is dat mama. M’n lippen willen wel, maar doen het niet. Komt wel, ik hou je op de hoogte.

P1080581

Daarna op de fiets naar de crèche en het wordt telkens warmer! Fietsen wordt dan leuker want er zijn ook telkens meer beesten te zien. Eenden, vogels, reigers (groot!), honden, schapen en ik doe ze allemaal na, dus als ik op de crèche kom heb ik al een hele educatie achter de rug! En dan heb ik het nog niet over de liedjes.

De crèche was super, we zijn naar de kinderboerderij! In een soort bakfiets, met z’n allen. Wat zijn die geiten groot van dichtbij! Dan zijn ze best wel eng en als ze dan BèèèèèHH zeggen in je oor is dat best schrikken! Al met al mag dat de pret niet drukken en hebben we veel plezier. Ik heb ook Nijntje gezien en dan zin ik hard!

Toen papa me kwam halen waren we weer terug.

Anders is het ook zo rot voor hem. Dat was dus goed geregeld. Ik was klaar voor de reis. Ik had al goed gegeten, anderhalve boterham en dan heb je energie voor der terugreis.

Papa moest me wel even uit een andere groep halen, want de deur stond op een kier en dan ben ik weg hè! Kieren en deuren werken op mij als een rode lap op een stier. Ik ben een ontdekker!

Ik ben op dit moment vooral bedekt. En drink lekker tussen m’n slaapmomenten door.  Mama zegt dat het omgekeerd is, ik slaap lekker tussen de drinkmomenten door. Ze vind dat ik nogal veel drink…. en dat is goed! Ik groei als kool en moet nog heel wat groeien voordat ik ridder kan zijn. Dus.

P1080593

Ik heb hele sterke benen zegt mama,want soms duw ik me al weg en dan moet ze me stevig vasthouden. Dat is training. Jong geleerd, oud gedaan. Zo simpel is dat.

P1080596Mama was trouwens extra blij (ze is altijd heel blij, want ze heeft Dzjez en mij en in Naarden en ze heeft papa, allemaal blije dingen). Maar nu dus extra blij, want ze kon haar oude broek weer aan.

Persoonlijk snap ik niet waarom iemand blij is om een oude broek aan te trekken, maar goed, volwassenen doen rare dingen. Voor de rest ben ik daar simpel in: Blij is altijd beter dan niet-blij, dus.

’s Avonds kwam Wim en ik sliep. Ik heb niet gemerkt dat hij mooie kadootjes mee had! Dzjez heeft ze dan maar voor me uitgepakt. Ik heb niet gemerkt dat hij ook een kadootje voor Dzjez me had! En dat heeft hij zelf uitgepakt en ook niet gemerkt dat het heel gezellig was!

P1080608

Al die dingen hoorde ik achteraf, maar… gelukkig werd ik ook nog wakker en kon ik hem zien en hij mij. Dat is mooi. Het was reuzegezellig.

Grutte groet!

JA! Hij had rode klompjes meegenomen en een ik * STOER shirt voor Jay (maar ik heb gezien dat het mij ook past…).

Ik heb iets met Wim, want hij zat nog maar net op de bank of ik klom naast hem. Hup, zomaar, papa en mama keken met open mond (en ogen, anders zie je niks) en ik ging bij hem op schoot zitten. Ik liet hem Jay zien natuurlijk! Dat is mijn taak als broer.

Uiteindelijk was het best laat, maar had veel gegeten en was errug vrolijk. Dan mag je opblijven, dat is de truc. Uiteindelijk om kwart voor 8 naar bed en lekker slapen.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s