2j, 2m, 2w en EMS

P1080815

Vandaag was een thuisdag en die begon eerst om half 7 en toen om 7 uur.

Dat halve uurtje was het gevolg van een flesje melk dat papa me heeft gegeven, want die wilde nog even slapen… Nou dat mocht hij. Een half uurtje dus.

Daarna moest ik opstaan en had eigenlijk een reuzenhonger. Al met al een boterham, een ontbijtkoek en een halve banaan. We hebben gelezen, gedanst en gelachen en daarna ging ik een beetje hangen en dralen en piepen en uiteindelijk lag ik om half 10 terug in bed. Heb zeker anderhalf uur geslapen. Je kunt moe worden van slapen denk ik. Zeker met een groeistuip.

Ik weet eigenlijk niet of ik jaloers of blij moet zijn.

Dzjez kan al van alles en ik kan vooral nog niks. Maar als ik er diep over nadenk ben ik blij. Ik leef in het moment. Ik kan nog genoeg zitten, kruipen, lopen, brabbelen, praten en alles wat daarna komt.

Nu is dus goed. Gisteren ook. En morgen ook.

P1080820

Dat geldt voor mij en ook voor Dzjez. En papa en mama. Die hebben nogal wat momenten gehad zeg! Olpa had een verjaardagskadootje voor mama voor morgen (ook voor papa hoor) en dat is mijn boek. Het boek van Jay Nol Hoff.

En als ik door dat boek blader dan zie ik een heel leven voorbij komen dat zich af heeft gespeeld in ongeveer 2 jaar, 2 maand en 2 weken. Zo lang is het geleden dat ze elkaar opnieuw tegen gekomen zijn. Zo zie je maar, er is maar één constante in het leven “Alles verandert altijd”

Ja, en ik verander dus ook. Ik word groter en leer nieuwe woordjes, plus daarna en er bovenop begrijp ik ook veel en weet ook meer. Toen papa me ophaalde uit bed, wilde ik drinken. Melk, want het flesje stond er nog, en hij gaf me Roosvicee en ik weet wat dat is, dus roep ik MMMMM

Trouwens er was de grote wisseltruc, papa ging weg (en ik huilde met m’n jas aan, want ik wilde mee) en Beppe kwam! Helemaal uit Drachten voor mama haar verjaardag. Dat was een verrassing, maar de verrassing werd een VERRASSING toen Olpa en Olma ook nog kwamen.

Maar dat was nadat Beppe me in bed had gelegd en ik 3 kwartier geslapen had, want ik had het nodig.

Het was ook errug mooi weer weer en er lag een kleed op het terras achter met veel speelgoed en ik kon heerlijk spelen in de zon. Wat een genot.

P1080818

Grappig om te zien, dat papa een foto maakt van de fotografen van mama en Jay. De fotografen gefotografeerd.

Ik heb heerlijk nasi gegeten die Olpa minutieus had klaar gemaakt. Heerlijk! Ik hou van nasi en smaak. Zo ben ik gegroeid in de buik van mama en dat is voor de rest van m’n leven. Eten met smaak. Ik ben een EMS kind.

It wie wer in moaie dei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s