Mama is jarig

P1080821

We hebben mama verrast deze ochtend.

Op bed, zonder kado’s, ja wij waren er zonder strikje, dat wel, maar dat maakte haar niet minder blij. Die kadootjes hadden we gisteren al gegeven, iedereen deed het dus wij ook. Zo zijn wij.

Jay was er ook, maar die kan nog geen “Lang zal ze leven” zingen, laat staan z’n handen in de lucht doen. Nee, Jay blijft uitbundig liggen.

Ja, uitbundig ben ik! Dat zeker, met een eigen willetje. Nou wacht maar af, dat wordt alleen maar meer. Straks als ik rollen of zitten of kruipen, dan gaat zich dat nog wel meer manifesteren.

Vandaag heb ik heerlijk in de zon gelegen in m’n kinderwagen. Wat is dat fijn, ik heb er wel 3 uur door geslapen Dat zou ik ’s nachts ook moeten doen, maar dan is het niet zo zonnig warm. Dat maakt alle verschil.

Soms wordt ik ook wel een beetje moe van mezelf. Zo veel dingen in m’n hoofd, zo veel dingen om me heen en het enige wat ik kan is liggen. Ik moet maar leren in het moment te leven. Dat zegt mama ook en dan is het waar, dus doe ik dat maar.

P1080843

Ik heb ook nog even heel erg in het moment bij papa gezeten. Lekker op z’n arm, zo lig ik goed. Vlak voor ik eten moet. Voorbereiden.

Grutte groet

Ik ben heerlijk naar de crèche geweest en weet je wat? Mama haalde me op! Dat is wel een beetje raar? Ze was er wel, maar ik zag haar niet. Mijn brein was er gewoonweg niet klaar voor haar te zien, en met breinen is het dan zo, dat je het ook niet ziet. Ik verwachte papa! Maar ineens zag ik haar! Yeah, fijn.

Ik ben sowieso wel een beetje in de mama-modus de laatste tijd. Niet dat ik niet van papa houdt maar nu even meer van mama. Zo gaan die dingen.

Ik heb dan ook heerlijk nasi gegeten met mama, want bij papa smaakte die niet of anders. Bij mama niet, dat was lekker. Ook de yoghurt. Papa mocht me naar bed brengen.

P1080828

In het begin was ik het daar niet mee eens, maar toen kietelde hij me heel eefjes onder m’n oksels en dan moet ik ZOOO hard lachen, dan breekt m’n slechte humeur af en ontspan. Mmmm lekkere melk, lekker sszzzl;..

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s