Als het goed is, is het goed

P1080849

Ze zeggen wel eens dat niks is wat het lijkt, maar ik ben het er mee oneens.

oldladyIk denk wel dat het soms goed is om goed te kijken, omdat je anders dingen mist, of de dingen in een verkeerd perspectief ziet. Een compleet verkeerd perspectief en dat is jammer. De grap is namelijk dat je dat zelf bepaalt. Soms kost dat wat moeite, maar als je je best doet lukt het.

Ik heb een mooi plaatje gevonden met goegel en geloof het of niet, er zijn twee gezichten in verborgen. Kwestie van goed kijken.

Je kunt bijvoorbeeld naar Jay kijken en denken dat hij slaapt.
Je kunt ook naar hem kijken en je er bewust van zijn dat hij aan het groeien is. Een baby kan namelijk alleen maar  groeien wanneer hij slaapt. Ik bedoel maar.

Ja, maar er is zelfs meer. Soms lijkt het alsof ik slaap maar dan ben ik heel hard aan het luisteren en stiekem liedjes aan het zingen in m’n hoofd! Daar klinken ze namelijk fantastisch, haarzuiver en goeie teksten. Tsja.

P1080850

Vandaag kwam José speciaal voor mij op bezoek. En voor mama. En Dzjez. Maar eerst voor mij want ik ben nieuw. Voor mama omdat ze jarig was en dat moet gevierd worden! Met kado’s en taart. En voor mij betekent dat extra romige moedermelk. OK, ik moet even wachten, maar oh oh, wat lekker is dat.

Ik heb heerlijk gezeten met Olma. Die ligt minstens zo lekker als papa en dat vind zij ook. Want kijk maar eens goed, ze valt ook bijna in slaap.

P1080858

Voor de rest heb ik vaag het vermoeden dat Siebe en Zelda er zijn, maar zeker weten doe ik het niet. Ik slaap nogal diep… Dan ben je je niet zo superbewust van dat soort dingen.

Ja, Jay, zo gaan die dingen, maar je hebt gelijk! Ze zijn er.Maar wie er ook waren, zijn Olpa en Olma, samen met José dus, want die kan nog niet autorijden en op de fiets is het wel heel ver.

Ik was daar over aan het nadenken, maar Siebe en Zelda hebben maar geluk. Die krijgen er ineens een nieuwe Opa en Oma bij! Ik heb daar ook leuke woorden voor bedacht (ik blijf ze gewoon Olpa en Olma noemen hoor!). En die woorden zijn:

Kadopa en
Kadoma

En zo zie je maar weer, in elk woord zit een geheim. Meestal weten die woorden dat niet, en daarom ben ik er. Dzjez.

Het was supergezellig en we hebben heeeeerlijk taart gegeten. Dat is absoluut één van m’n lievelingsdingen! Lekker met de handen en het hele gezicht mee laten genieten van de taart. Intens genieten noemen ze dat!

En gezellig met José gespeeld. Hartstikke leuk is dat. Jammer dat ze vroeg weg moest, want anders had ze Siebe en Zelda ook nog eens gezien. Dat gaan we gewoon regelen de volgende keer. Via agenda’s en zo!

P1080860

Daarna heb ik Olpa nog even geholpen met z’n camera. Dat is soms best lastig, maar er stonden weer MOOIE foto’s op.

Uiteindelijk hebben Papa, Siebe en Zelda er heel lang over gedaan, want er stonden veel auto’s in de weg en op de weg. Dat is niet goed voor doorrijden. Ik lag dus al in bed, maar geen probleem. Ik zie ze morgen in volle teugen.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s