Hallo

P1080874

Deze ochtend ben ik opgestaan met mama en dat was heel gezellig.

Papa mocht een beetje uitslapen vandaag en ik denk dat hij dat erg fijn vond, want hij kwam met een grote glimlach beneden. Dat was ook fijn en waren we met z’n drieën. Jay lag nog lekker te slapen en daar kan hij wat van! En toen ging de deur open…

Zelda!
Ineens stond ze daar, onverwacht, maar zo fijn en leuk! Ik schrok, sprong op en ging haar spontaan en knuffel en een zoen geven! Die ban is gewoonweg sterk! Ik ben blij dat ze er is.

En tien kwam Siebe ook nog en Haalde mama Jay en toen waren we met 5.

Ik voel me niet het zesde wiel aan de wagen hoor, want we zijn geen wagen, maar een hexagram, een ster met 6 punten, dan pas kun je goed stralen.

P1080890

Ik heb een goeie nacht gehad en best lang geslapen. Tot half 5 en daarna tot half 7, ik bedoel, dat kan minder. Goed voor mama en goed voor mij. Ik dring veel en door languit te liggen groei ik als kool.

P1080876

Het was leuk, want onverwacht kwamen de buurvrouw van nummer 7 en haar dochter binnen. Die had ik nog nooit gezien en nu dus wel. En zij mij ook.

Het was een lief meisje en ze had een balletpakje aan, want ze kwam net terug van oefenen. Mooi hoorn ik wil haar best eens zien dansen!

Hey, dat vind ik ook fijn! Dansen, maar liefst zonder roze jurkje, dat staat me niet echt. Wal op K3 en VOF de kunst met Dikkertje Dap. Gezellig zo op zaterdagochtend!

Ik lag nog m’n ochtendslaapje te te doen de buren er waren, dus toen ik beneden kwam zaten ze daar ineens. Dan ben ik wel een beetje verlegen, maar een glimlach is noot ver weg! Leuk om ze te ontmoeten.

in de middag zijn we een fiets gaan halen met een bak er voor op, zodat we samen fijn kunnen fietsen. Ik heb al even proef gefietst en dat voelde goed!

Daarna ging Zelda op de fiets, in de bak, met papa naar huis en ik ging naar de Praxi met Mama. Daar heb ik de boel bij elkaar gebruld, al wijzend naar haar tas, al Nijntje, Nijntje roepend. De bedoeling was een koekje, maar dat had ze niet en mama was niet helemaal blij met me.

Gelukkig was er een vreemde lieve mevrouw die met me ging praten… Dat heeft wel impact op me en Mama had net voldoende tijd af te rekenen en maken dat ze weg kwam. In essentie kwam het er op neer dat ik HONGER had. Dat kan zo maar hèè!

Ik kan trouwens op de stoel klimmen. Ik word een gevaarlijke dreumes, want ik kan bijna overal bij. En dat doe ik dan ook. Vooral telefoons en tissues. Tissues uit een pakje pakken, de één na de ander en elk woord van ‘nee’, ‘niet doen’ of ‘stoppen’ compleet negeren. Dat kan ik ook goed! Ik zit in m’n onderzoek en kijken-hoe-ver-ik-kan-gaan fase. Ach ja.

Heel erg stoer ben ik dan niet wanneer er Funny Home Video’s zijn. Vooral niet als mensen vallen of er sprake van ‘schrikken’ is… Dan ben ik errug onblij en begin ik te huilen. Typisch geval van grote mond en een heel klein hartje.

Nee dat zijn in mijn ogen niet leuke dingen. Geef mij maar Bumba maar, dat is cultureel verantwoord en er zijn geen mensen die vallen.

P1080900

Ik moest ook nog even heel har lachen met papa. Die was aan het bellen en deed zo gek en grappig! Eerst keek ik hem aan om er zeker van te zijn of hij het wel was, maar toen ik dat had vastgesteld ben ik hartelijk mee gaan lachen.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s