Knuffeldag

P1090071

Ik had vandaag zin om te knuffelen en dat heb ik dan ook gedaan.

Ik zag Jay, riep Jay en wees naar Jay en mijn bedoeling was dat ik hem op schoot kreeg. Dat is wat ik wou en gelukkig begrepen papa en mama dat ook. Ik mocht Jay dus op schoot.

Ik vind Jay zo lief, ik wil hem constant aaien en kusjes geven, ik weet iet wat ik heb, maar het is echt waar. Ik ben blij dat hij er is.

En ik ben blij dat hij er is.

Ik kan me amper een betere broer wensen dan hij. Niet dat ik veel vergelijkingsmateriaal heb, maar met iemand als Dzjez heb je dat ook niet nodig.

Ik moest wel verschrikkelijk hard van binnen lachen toen Dzjez het ene moment in al z’n enthousiasme op de bank stond te kijken naar mij terwijl ik aan het drinken was en het volgende moment hoor ik een harde TOK en zie één been omhoog steken.

Dzjez was achterover van de bank gekukeld!

Ik hoorde één brul en daarna stond hij weer op en was al weer aan het lachen. Dat is zo Dzjez.

Het was een beetje gemeen weer. De zon scheen soms, maar als’ie niet schijnt is het best koud. Gelukkig lag ik goed ingestopt in de wieg buiten en voelde ik geen centje pijn.

Het leven is mooi.

Zo is het!

Bij het ontbijt heb ik geleerd hoe  je muziek kunt maken door met de handen op de tafel te kloppen. Dat is een soort dansen met je handen en dansen is fijn en bevrijdend.

Papa en ik zijn nog een blokje gaan fietsen op de bakfiets Ik voorop met de wind in de haren. Ik heb nog geprobeerd de wind te pakken met m’n handen, maar die is snel en vluchtig.

P1090079

Ik heb een mooie dag gehad en veel gespeeld. Ik had bijvoorbeeld een bakje en vroeg papa die te vullen met water, zodat ik mijn eendje kan laten zwemmen. Dat heb ik wel 5 keer gedaan want het eendje spettert en spattert nogal. Het is een ontstuimig eendje, KAAK-KAAK.

Papa heeft me ook met het kussen geslagen en ik val dan om.

Dat is een grap hoor, ik val expres

Na zo’n lange dag is het goed eten, ik heb een grote bak op plus yoghurt met vla, dat is een heerlijke combinatie. Mmmm, maar mama kan ik nog niet zeggen 😉

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s