Broederliefde

P1090163

Jay huilde en mama vraagt of ik hem op schoot wil.
JA, natuurlijk wil ik dat en ga zitten. Mama zet hem op mijn schoot en ik sla de arm om hem heen en hij is stil. Ik denk niet dat er al zo’n foto is. En dat maakt dit dan officieel de eerste.

Verder heb ik niet veel geslapen. Ik ben wel vaak in bed geweest, maar m’n ogen wilden niet dicht en m’n mond ook niet. Die bleef harde geluiden maken en zorgde er voor dat ik niet kon slapen.

Daarna heb ik heel hard gelachen!

Gelukkig was het mooi weer en moesten we op de foto tegen de bouwplannen op de Keverdijk! Het is belachelijk dacht ik nog en ga spelen in de speeltuin. Je ziet me op de achtergrond vast wel lopen.

Daarna zijn we nieuwe schoenen gaan kopen in Bussum. We waren zo klaar en ik ben 2 keer naar buiten gerend om te kijken of er niet geweldige dingen gebeurden. Dat viel tegen en kwam papa me weer terug naar binnen halen. En oh ja, ik houd niet van zonnebrillen.

P1090170

In de auto terug viel ik natuurlijk in slaap!
Het gevolg was in dit geval dat ik niet – in slaap kon vallen toen ik thuis in bed moest. Weer zat dat lawaai dat uit m’n mond kwam me in de weg om te gaan slapen. Na stevig aandringen weer niet gelukt.

Mij wel hoor. Ik heb zelfs niets gemerkt van de rit naar Bussum en terug. Ik lag waarschijnlijk in m’n maksikoozie en voelde me goed.

Ik ben wel veel wakker geweest en heb goed om me heen gekeken. Er is veel te zien en ik zie het telkens beter. Ik herken papa ook en volg mama constant met m’n ogen.

En we hadden een goede kick-start. Dzjez en ik. Fijn hoor, zo’n broer.

Hij had nog wel een klein akkefietje toen hij me wilde troosten. Hij kukelde zo voorover de box in, gelukkig kon papa hem redden (nadat hij eerst snel een foto heeft gemaakt).

P1090167

Ik heb ongelooflijk veel gedronken vandaag. Toen papa m’n luier verschoonde, vond hij die zelfs een beetje zwaar! Daarna hebben we lekker geknuffeld.

Thuis heb ik fijn gelopen op mijn schoenen (en niet er naast) en ik ben ook nog even gaan winkelen bij de AH met mama en wat denk je? Op de terugweg weer in slaap gevallen en toen werd ik ROT wakker. Dat humeur ben ik niet echt meer kwijt geraakt.

Het was een hele poeha om uiteindelijk, zonder veel eten, zonder veel melk in slaap te vallen. Misschien komen we er morgen wel achter dat ik een nieuwe kies of tand heb of ineens 5 centimeter ben gegroeid.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s