Huh!?

P1090420

Ik heb vandaag m’n eerste filmpje opgenomen. Het grote plan is dat ik later acteur en wetenschapper word. Het kan natuurlijk ook zijn dat dit de gedachten van Papa zijn die hij op mij projecteert.

Op zich vind ik het geen slecht idee, eigenlijk. Die combinatie levert mooie ontdekkingen op!

Ik ben vannacht best rustig geweest. Alleen de aanloop van de nacht niet. Ik weet niet precies wat mama daar van vindt, maar we hebben in ieder geval goed uitgeslapen. Dat kon, dus dan doe we dat.

P1090449

De foto met papa was dan weer even een raar momentje, op ’n kop ziet de wereld er anders uit.
Het was ook een leermomentje: Al papa me vast houdt kan er niks gebeuren.

Zo is het.

Ik ging vandaag naar de crèche. In de auto, want papa moet daarna doorrijden naar iemand. Dat was lang geleden, normaal gaan we op de fiets. Maar dit is ook goed.

Ik ging naar een ander lokaal, want de fotograaf was er. Ik was in bad geweest, had speciaal m’n haar in de krul en een mooie polo aan. Helemaal klaar voor een mooie foto. Ik heb het heel goed gedaan, zeiden ze tegen papa. Nou, dat zullen we nog wel zien.

We waren vorige week het moederdagkadootje vergeten mee te nemen, dus was er nog een mooi momentje van geven. Ze was heel blij. Het was een spiegel en die heb ik zelf gemaakt.

Ik had ook nog een raar momentje, ik en de foto van mama. Zoek de verschillen…

P1090445

Het belangrijkste was nog even knuffelen met Jay. Mama vraagt of ik dat wil en dan zeg ik JA en klim op de bank, ga zitten en houd m’n armpjes klaar. Klaar om hem vast te houden, dat vind ik echt superleuk en dan aai ik hem over z’n hoofd en zeg haar (ook al heeft hij eigenlijk helemaal niet veel haar, maar dat zeg ik niet, dat komt vanzelf).

P1090442

Pas dan is m’n dag echt goed.

 

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s