Pas op, Oppas

P1090598

Als er één ding is dat vandaag is bewezen is, is dat Zelda een superoppas is. Een soort übercoole Nanny.

En dat is handig, want dat maakt haar een soort Zwitsers zakmes, een alles inéén persoon. Ze is mijn zus, mijn vriendin, ze kan goed voorlezen en spelen, ze kan oppassen en als ik van niemand eten wil, dan eet ik het in één keer op als zij het me geeft. Wat wil je nog meer.

P1090630

Ze heeft ’s ochtends opgepast op mij en Jay, toen mama, papa en Siebe boodschappen deden en ’s avonds samen met Siebe toen mama en papa (om de hoek) iets gingen eten samen, voor de 2de keer zonder zwanger te zijn of kind (de eerste keer was de eerste keer toen ze elkaar terug voor de eerste keer ontmoetten. Na het voorgerecht toen is hun leven in een soort stroomversnelling gekomen, wat vandaag dus, 2 kinderen en een paar verhuizingen later, een heuglijk moment maakt)

Siebe kan ook goed oppassen, samen met Zelda en is dan weer een superbroer (ja Jay, jij bent een superbroertje!), alhoewel mee in het complot zat van het geval: Recht op haar!

P1090593

Hij is namelijk degene die de ultrasterke Gel heeft meegenomen en zo op een indirecte manier papa op het idee van mijn haar heeft gebracht….

Ik vergeef het hem.
En papa ook.

Papa is trouwens met Jay op z’n borst in slaap gevallen en ik wilde hem wakker maken. Daar heeft mama op het laatste moment een stokje voor gestoken, maar ik heb hem wel een zoen gegeven. zo ben ik.

Ik ben met mama naar de winkel gegaan en Siebe en Zelda fietsten mee. De grote uittocht was het. In een stoet naar de Plus. Mama had een paar oppasverrassingen voor Siebe en Zelda gekocht. Lief is dat. Maar zo is ze. Mijn mama.

Ik vind dat ook, nu we toch even met de wat-hebben-we-toch-een-lieve-mama-parade bezig zijn. Ze kan heerlijk knuffelen en staat altijd op als ik honger heb. 1 uur, 3 uur, 5 uur en 7 uur. Je kunt er de klok op gelijk zetten!

P1090601

Ik heb vandaag ook supergoed geoefend voor zeester. Dat ging goed.

Ik heb ook geoefend op diep slapen op de borst van papa. Dat ging ook goed.

P1090606

Ja, het was een goede dag vandaag. En zeker met Zelda, dat is een superzus, maar Dzjez zei dat ook al. Ze geeft me een flesje, precies op temperatuur. Ze verschoont m’n luier, sneller dan een baby ‘Hey wat stinkt het hier kan zeggen’ en dat is handig.

Ze heeft me ook lekker ingestopt en Siebe heeft er voor gezorgd dat ik in slaap viel toen ik kramp had. Dat is voor ons allen dan even paniek! Maar komt ook altijd goed.

Fijn zo’n zus.
En broer.

Zo is het, uniek in haar soort!

Papa heeft nog heel veel lawaai gemaakt. Hij zei dat het was om de plantenhaken op te hangen. Ik heb ze nog niet gezien en roei heel hard KGRAAH, KGRAAH!

P1090639

Daarna heb ik nog verschrikkelijk gebouwd met LEGO en de grootste trein van de hele wereld gemaakt met een vliegtuig er op, voor als het spoor kapot is. Daar houd ik rekening mee…

’s Avonds was het gezellig met Siebe en Zelda. We hebben gedonderjaagd en gespeeld, totdat ik moe was en naar bed moest. Dat heeft Zelda gedaan.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s