QuickDay

P1100200

Ik ben laat, ik geef het toe, maar papa was er niet, ik was op de crèche en toen ik thuiskwam waren Henk en Gusta er.

Dat was in eennotendop mijn dag. Dat lijkt simpel of misschien zelf saai, maar dat is het niet. Het zijn alle dingen er tussendoor die het zo mooi maken. Dit zijn de ijkpunten, de hoofdstukjes en de paragrafen. Dus kunst is dus om de verhaaltjes tussen de paragrafen zo leuk mogelijk te maken en zo zijn we eigenlijk al weer aanbeland bij de essentie van het leven.

Mijn essentie was in de zon vandaag.

Mama ging werken in de tuin en ik lag er gezellig bij, te genieten van de uitbundige rode kleuren van de rondonderdon (of zo, moeilijk woord!). Het was dus een echte rondonderdeonderdag. Zo zie je maar weer.

P1100189

P1100190

De bedoeling is dat de voortuin een hek krijgt, zodat ik (en Dzjez) er in de ochtend kunnen spelen. Lekker in de zon, ZONder dat we de straat op kunnen lopen.

Dzjez doet dat en ik kan nog niet lopen. Dzjez kijkt niet achterom, maar zoekt de vrijheid. Als er geen hek staat is dat heel ver weg, als je wilt. Dus vandaar.

P1100207

Ik heb een heel mooi pakje gekregen van Henk en Gusta. Er staat stoer! op dus het is speciaal gemaakt voor mij! Dzjez kreeg een houten boekje met dieren er in. Daar kan hij HARD mee spelen en lezen, zonder dat de pagina’s scheuren. Het enige wat kan, is dat ze breken en zo sterk is zelfs Dzjez niet!

Nee, ik ben sterk GRRRRR, maar zo sterk niet. Trouwens, ik lees liever dan ik breek. Daar wordt ik slim van!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s