Poepzah

P1100211

Dus, ik ben opgestaan en 11 keer heb ik ‘poep’ gezegd en 11 keer heb ik op de WC gezeten en nul keer heb ik gepoept.

Dat is goed, want vroeg of laat valt het zitten op de WC en de aandrang om echt te poepen samen en dan is er duidelijk sprake van een duidelijke poepzah.

Na deze drukke drukkerij zonder boek was het ineens 10 uur en dat was het tijdstip voor de kapper.

Met een glimlach ging ik naar binnen, maar zodra ik de schaar zag begon ik onbedaarlijk te huilen. Mijn haren! Oh, oh, het idee alleen al, dat kan toch niet goed zijn! Tot ik afgeleid werd door het asbakje in de leuning van de stoel…. Daar zaten allemaal haartjes in en het leek er heel gezellig! Er mochten ook haartjes van mij bij.

Het klepje maakte een mooi geluid als ik het dichtklapte, dus dat heb ik vaak gedaan. En voordat ik het wist, was m’n haar klaar! Nou ja, dat viel achteraf best mee. Het was een hele aardige mevrouw en ik heb heel hard BaaiJ BaaiJ geroepen.

Mama was blij met m’n korte coupe, en ik ook.

Ik was ook bij met zijn coupe, maar snap niet waar al die ophef over is. Mijn haar hangt dan ook nog lang niet in m’n ogen. Ik denk zelfs dat mijn ogen nog niet eens weten dat ik haar heb!

P1100215

Het was wel een heerlijk dagje. We hebben lekker gezond en gegeten en we zijn gaan fietsen en winkelen en ik zat in de Baby Bjorn. Zo doen we dat.

Zo zie je ook nog eens wat van de wereld. Leuk! Al die mensen en al die blije gezichten.

Ik ben ook een blokje met mama gaan fietsen. Tour du Naarden noemt mama dat en ik kijk gewoon om me heen. We zijn even in de dierentuin gestopt en er achter gekomen dat ik geen fan ben van echte geiten. Op papier vind ik ze prima en wil ook best beh, beh zeggen, maar als ik ze dan zie ga ik liever een blokje om! Het zijn ook grote enge beesten.

En daarna nog naar Bussum om cadeautjes te kopen voor Senn en Tessa, die zijn jarig en daar gaan we zondag naar toe, en we moesten ook naar de speelgoedwinkel…. Ik heb er wat afgerend en om me heen gekeken! Maar ineens!

Een hondje op de onderste plank begon te BLAFFEN en te bewegen! Ik sprong echt een halve meter in de lucht! Gelukkig zei papa dat het geen echte was en heb het hondje er naast geaaid. Toen was alles weer goed.

Uiteindelijk heeft papa me horizontaal de winkel uit gedragen, want anders had ik al het speelgoed bekeken en was de trappen op en af gelopen en … Precies.

Thuis hebben we ge-chilled en wat Nijntje en Bumba gekeken, chipjes gegeten, gespeeld en gepuzzeld. Dat is een mooie afsluiter.

It wie wer een moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s