Speeltuin, Wegtuin, Intuin

P1100235

Het was al vroeg mooi weer vandaag en dat betekent buiten spelen.

Mama maakt van de gelegenheid gebruik om mooie rodondenderons te plukken en de kamer mooi te maken. De bloemen van Henriette staan er ook en die ruiken zooo goed. Ik loop er regelmatig even langs om te snuffen. Lekker.

P1100252

Daarna ben ik gaan spelen met papa in de speeltuin. Ik heb op alle apparaten geoefend en het gaat heel goed, maar daarover later meer.

P1100229Er was iets bijzonders gebeurt, want vanochtend was de voortuin kleiner dan nu! Wat is er gebeurt? Het antwoord is simpeler dan je denkt, papa heeft er bomen en boompjes weggehaald den dan ineens zie je dat er veel meer ruimte is. Dat is maar ook, want de zon komt op aan de voorkant.

Van al dat gespeel en warme weer krijg je dorst, dus mocht ik uit het flesje drinken van mama. Datkan ik heel goed, maar in dit geval kreeg dat een staartje…. Kijk maar.

Er was nog een grote verrassing. Toen ik in de middag wakker werd stonden daar ineens Olpa en Olma voor de deur. Of beter gezegd, ze zaten in de tuin achter. Mooie verrassing.

P1100242

We zijn samen naar de speeltuin gegaan en daar heb ik laten zien wat ik allemaal kan. Kijk maar eens naar de filmpjes.

 

Daarna hebben we met z’n allen gegeten. Kip met frieten stonden op het menu en een deel van mij belande op de grond. Patat is een raar concept voor mij. Dat zit niet op een lepel, maar moet je met de hand eten. Dat is raar. Yoghurt daarentegen eet je met je wangen. Tenminste dat is mijn interpretatie van vandaag.

P1100262

P1100267

Aan het eind van de dag heb ik nog gebeld met Siebe en Zelda. Via FaceTime. Dat is leuk! Dan zie ik ze net niet in het echt.

Oh jee, we zijn Jay vergeten.

Nee hoor, ik kom gewoon wat later vandaag. Ik heb er gewoon een heerlijke dag opzitten. Lekker kletzen, knuffelen en lachen. Ik heb lekker bij Olpa en Olma op schoot gezeten en zo kom ik m’n dag wel door.

Ik ben ook mee geweest naar de speeltuin om Dzjez bezig te zien. Ik kan niet wachten dat ik zelf op die toestellen kan. Ik weet zeker dat Dzjez me dan in no-time uitgelegd heeft hoe alles werkt en dan kunnen we samen spelen.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s