O & O, S & Z

P1100389

Ik zeg: Hoe frisser de ochtendlicht, hoe beter de dag.

Vandaag was hij fris en was het dus een goeie dag. We zijn gestart met een fietstocht naar Bussum om boodschappen te doen. Jay en ik in de bak, mama d’r achter en papa op zijn eigen fiets. Een hele colonne. En het was lekker weer. Zo net wat zon, wind en fris. Ik hou daar wel van.

Ik ook! Ondanks het feit dat ik weer behoorlijk gehoest heb vannacht, zijn dit niet te versmaden uitjes. Eerst heb ik nog wat om me heen en naar Dzjez gekeken en daarna wat gedut, om vervolgens wakker te worden in de Baby Bjorn in de Hema.

We hebben leuke polo’s en een overhemdje gekocht voor Dzjez. En dus voor mij. Want als ik groter word (en Dzjez nog groter) dan groei ik er in en Dzjez er uit.

Afbeelding 8

Mama is werkelijk door de AH geracet en toen we thuis kwamen moest papa bijna weg om Zelda te halen. Siebe blijft thuis, want hij moet grote studiewerken verrichten. Hij heeft examens…. En dan gaat hij naar de derde.

Wij gaan naar Olma en Olpa.

Het thema was rood oranje…

P1100379

P1100387

Dat was de eerste keer voor mij. Een heel avontuur, want het was ook de eerste keer dat we met z’n drieën en de kinderwagen in de auto zaten. Alles ging goed! Mama regelt dat allemaal probleemloos.

.

Zo is het! En bij Olpa en Olma was weer meer nieuw te ontdekken speelterrein en motorische ontwikkeling.

Ik heb lekker rondgereden op de auto en met mijn puzzel en torenkoppen gespeeld. We zijn ook naar de speeltuin geweest. Lekker schommelen en ronddraaien. Uiteindelijk moe op de schoot van Olpa en Nijntje lezen.

P1100408

We hebben samen gegeten, zij Asperges, ik niet en ondertussen WhatsAppen papa en mama dat het een lieve lust is. Zo zijn we op de hoogte van elkaars dingen. We kregen ook een enge tekening van Siebe:

Afbeelding 3

 

Eng hè!

Omdat Siebe in Gent bleef, bleef pappa wat langer. Ze hebben eerst gegeten en daarna zijn papa en Siebe zijn gaan voetballen. Papa op blote voeten in de hondendrollen. Gelukkig waren ze al opgedroogd!

Afbeelding 2

Daarna ging Siebe naar de Chiro (een soort padvinders) en kwam als een blauwe smurf terug. Hij had een foto gestuurd en zei dat het blauw er bijna niet af ging!

Afbeelding 10

Ik heb Zelda nog gezien toen papa thuis kwam met haar. We hebben al wat gedanst, gezongen, gespeeld en zo. Een goed begin van een goede nacht en een goed weekend.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s