Stoer dus

P1100483Vandaag was vaderdag en Zelda had een hele mooie kalender gemaakt.
Elke maand had een andere maar zeer toepasselijke foto van haar. En ze stond op alle foto’s even mooi. Daar had ze echt har best voor gedaan. De grote voordeel van zo’n kalender zijn dat we alle verjaardagen er op kunnen schrijven – en dat zijn er nogal wat – en dat we Zelda vaak zien!

P1100469

En als je er goed naar kijkt is een kalender eigenlijk een grappig woord en uiteindelijk op toepassing van veel vaders. Je kunt het lezen als kalender, maar ook als kalender…. zo zie je maar! Het is een kwestie van waar je het accent legt. Dat is met veel dingen zo.

P1100500

Mama heeft vandaag korte metten gemaakt met de zon. Ze was er klaar mee en vond dat de zo moest schijnen en de truc is dan harder te schijnen dan de zon. De zon wordt dan jaloers en die gaat dan vanzelf harder schijnen. Zo gaan die dingen dan weer.

Zelda heeft het hele weekend geoefend om de Cupsong helemaal goed te krijgen. En dat is gelukt. In Gent heeft papa de finale versie opgenomen en die hoor je hier:

Het was gezellig met Zelda. We zijn in de speeltuin geweest en hebben hard gespeeld. Daarna hebben we lekker mamamacaroni gegeten en toen heeft Zelda me naar bed gebracht. Ik was er aan toe, want ik was de hele dag nog wakker geweest en best vroeg op! Ik kan het hebben, zeker als ik genoeg afleiding heb.

Bijvoorbeeld Uno spelen. Ik snap er niet heel veel van, maar vind het mooie plaatjes!

P1100489

Toen ik wakker werd was zij met papa naar Gent en mama had bezoek van de buurvrouw. Minet, gezellig dus. Ze had hele leuke kleertjes voor Jay bij zich en weet je wat? Ik heb ook zo’n korte broek, maar dan in mijn maat. Cool. En mama had en mooi blad, Happinez, vind ik ook!

Ik hou het kort, maar ik heb weer fijn genoten vandaag.

Met Dzjez, Zelda en Mama, een heerlijke zondag dus!

P1100478

Ik heb nog wel even een goed gesprek met de yoghurt gehad. Niet alleen heb ik de discussie gewonnen, de yoghurt heeft ook mijn huidje extra zacht gemaakt. Goed voor de zomer en de crèche, want morgen is het crèche dag!

foto

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s