Zwemparadijs Woelwaters

P1100520

Ik bedoel maar.
Sommige dingen zie je gewoon aankomen. In dit geval de naam Woelwaters in combinatie met de eerste tropische dag van 2013.

Ik was al in de korte broek en met korte mouwtjes naar de crèche gegaan deze ochtend, maar dat vonden de leidsters niet genoeg. Zodra de zon een beetje begon met schijnen, werd het grote rubberen zwembad tevoorschijn gehaald en gevuld met lucht, water en kindjes in rompertjes en luiers. Plomp, zo d’r in! Lachuh.

En dan zie je het verschil tussen de ervaren zwemmers en de bad-in-de-badkamer-gasten. Die raken overstuur van een paar druppels, terwijl de ervaren zwemmers het liefst kopje onder gaan. Of in ieder geval gietertjes over zich zelf heen gooien. Ik noem geen namen. En al zeker niet die van de vader.

Mijn dag bestond uit thuis zijn met papa. Mama ging naar de winkel boodschappen doen en papa moest het doen met mij en een flesje ijsmelkblokjes. Dat ging heel goed. Ik heb er niet veel van gedronken, maar dat kwam voornamelijk omdat ik in slaap viel.

Al slapend, met zo nu en dan een oogje open, heb ik vervolgens een reis naar het Maxis terrein en terug gehad. We moest ‘iets’ naar mama brengen en dat is helemaal niet erg. Het is een goed verhaal en een goeie aanleiding om onverwacht mama te zien. En dan is het altijd goed.

Dus,
zoals al gezegd links en rechts ben ik behoorlijk communicatief. Deze keer heeft papa het gefilmd terwijl ik in m’n blote kont op de bank lag (dat is ook wel eens lekker, zeker als het zo warm is).

Zie je wel!

Hey Jay! Dat doe je goed en dat is belangrijk, want vanaf donderdag gaan we samen naar de crèche en moet je je mannetje staan. Dan gaan de ridders pas echt los. Dat gaat helemaal leuk worden. Dan ontmoet je baby Puk en Chloe en Jorijn, en de anderen, en dan gaan we allemaal leuke dingen doen! Ik heb er zin in.

P1100523

We hebben ook nog even met Olpa en Olma geskyped, nadat mama me met de bakfiets had opgehaald. Ik was superblij om haar te zien, maar dan ren ik eerst altijd naar binnen om m’n jas op te halen. Ordnung muss sein, hè! En dan fietsen we gezellig, in de zon, langs de grachten, door de vesting naar huis.

Maar morgen eerst zwemmen.

Dan moet je goed gegeten hebben de dag er voor. Dat heb ik gedaan, lekker op schoot bij papa (ik was wat labiel en deze afleidingsmanouvre werkte vandaag). Alles op plus yoghurt en dan naar bed.

P1100528

Snel nog even hard DAG tegen mama zeggen en een kus en DAG JAY! roepen en dan als de wiedeweerga naar boven. HOP HOP HOP en lachen. Nee de slaapzak begroet me dan als een fijne vriend. En het flesje ook.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s