Brulboei & Co

P1100580

10 voor 6, half 7, met veel en uitbundig gehuil. Dat was het begin van de de dag. En eigenlijk ben ik niet echt meer gestopt. Er zijn wel droge momenten tussendoor, maar door de dag gezien was het herrie.

Het vervelende is dat Jay er ook door wordt geïnfecteerd als het ware. Niet alleen is het geluid dat ik maak niet echt inspirerend, maar ik zorg er ook voor dat er minder aandacht is voor hem.

OK, papa heeft mij even naast hem gelegd om te kijken wat het verschil in lengte is en dat was best grappig. Ik heb toen ook even lief gekeken. OK, dat levert dan ook wel een mooi plaatje op!

P1100573

Op zich vind ik het prima Dzjez, dat je een off-day hebt, maar doe dat dan gewoon in je eentje en geluidloos. Dan heb ik er geen last van. In ieder geval heb ik nu al bedacht dat ik dat later nooit ga doen….

We hebben ook ons leuke momentjes gehad hoor. Dzjez die gezellig bij m’n wipper komt en met de geluidjes speelt. Dan is’ie wel weer heel lief en zo.

Verder heb ik een fijne dag gehad hoor!

Lekker bij mama op schoot gezeten en gedronken. Altijd fijn! En het is een bijzondere foto. Los van het feit dat ik er op sta, zie je op de achtergrond een foto van papa en mama en van mama toen ze een baby was. Genoeg te zien dus.

foto 1

Ik ben ook op papa z’n borst in slaap gevallen en papa voel onder mij in slaap. Zo hebben we lekker liggen slapen. Mama heeft Dzjez op tijd weggetrokken, want die vond het ook ‘grappig’ en vindt wakker maken een leuke grap. Niet gelukt dus.

Ja, jammer.

In ieder geval, papa en mama hebben er van alles aan gedaan om me weer in een goed humeur te krijgen, maar dat is niet gelukt. Ondanks het feit dat ik in de regen met papa naar de slager ben geweest en weer terug door de regen naar huis.

foto 3

En ondanks het feit dat ik zelf de winkelkar mocht duwen in de plus, maar halverwege een botsing had met een andere kar en geen zin meer had en zoek raakte , en me wild schrok van een vreemde vrouw die ik zag en papa onzichtbaar was, en dat ik hard brulde en de kar niet meer wilde duwen en papa besloot me er in te zetten, maar na de kassa wél zelf de kar weer heb weggezet.

Alles was onverhoopt en zonder resultaat.

P1100591

Eten, ho maar!
Yoghurt, vergeet het!
Nee vroeg naar bed en toen ik nog zei ‘Nijntje’ zei papa nee, maar we hebben samen boekjes gehaald van zolder en gelezen. Dat was fijn. Daarna een flesje en een hele nacht voor de boeg om die Evil-Dzjez van me af te slapen.

It wie wer in (moaie) dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s