Capriolen

IMG_6394 IMG_6399

Als je wilt kun je alles.

Zelfs springen met een skateboard. Niet dat ik het kan hoor, maar als je er op voorhand over nadenkt is het haast onmogelijk. Siebe en Zelda kunnen et en wanneer je op het juiste moment de foto neemt, ziet het er spectaculair uit!

Siebe en Papa zijn ook gaan hardlopen. Dat is voor papa om een beetje in ‘shape’ te blijven voor Siebe en voor als ik en Jay later groot zijn. ’t Is wat. Je zou haast denken dat hij kinderen neemt als excuus om te blijven lopen.

In ieder geval heeft mama ook een excuus om te gaan fietsen met ons, achter Siebe en Zelda aan. Ik zeg: Prima, het is mooi weer en een frisse lucht. OK, we zijn ze in het begin even kwijt geraakt, maar gelukkig hebben we ze weer gevonden en hebben we samen een blokje Vesting gedaan. Mama kwam nog gezellig mensen tegen en heeft naast fietsen ook gewerkt aan haar kletsspieren.

P1110295

Voor de rest heb ik een recalcitrante zondag gehad. ik denk dat ik een vroege vorm van de terrible two heb. Logisch, want ik ben m’n tijd ver vooruit, dus waarom niet.

Kort samengevat komt het er op neer dat ik dingen wil doen die papa en mama niet willen dat ik doe. Bijvoorbeeld: Zelf de deur open doen en naar boven gaan, de koelkast open doen en er eieren, Roosvicé en melk uit halen, naar de speeltuin in m’n eentje, kastjes dicht doen terwijl ze open moeten blijven, kastjes open doen wanneer ze juist dicht moeten blijven…. Terrible two dus.

Gelukkig is er ook veel afleiding met Siebe en Zelda.

Ik heb ook genoten van de fietstocht. Ik keek al goed en herkende op grote afstand en dat gaat telkens beter. Lachen doe ik uitbundiger dan ooit en babbelen ook. Het zit in m’n genen denk ik. Misschien moet ik Komiek of Acteur worden. We zullen het zien.

P1110292

Ik vin het ook zo gezellig met Siebe en Zelda en kan niet wachten tot ik nog wat groter ben. Dan kan ik zitten en echt inter-acteren. Tot die tijd blijf ik gewoon lachen en babbelen.

Ik heb ook nog een nieuw liedje geleerd met Zelda.

Omdat het zo druk is, schrijf ik vandaag ook over maandag.

Zo, klaar!

Geintje!

.

.

.

.

.

Het was vroeg en mama moest werken. Op één of andere manier word ik dan ook vroeg wakker en Jay ook. Dat is handig want dan zien we elkaar nog even en kan Jay wat drinken. Ik ga eerst nog even in bad wegens een zondvloed plasluier en zwarte voetjes van buiten lopen.

Ik heb niet veel gedronken. Dat komt misschien door tanden- en kiezengroei of gewoon door het weer of gewoon door geen zin.

In ieder geval hebben we een mooie dag op de crèche gehad. Lekker in de zon met crème op de armpjes.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s