Blij met m’n Broer

P1110573 P1110583

Op zich was er niet veel bijzonders vandaag, tenzij je het hebben van een fijne broer bijzonder vindt.

Want dan is elke dag een bijzondere dag. Jay is een fijne broer en het is mooi om te zien dat hij groter wordt en mij beter en beter leert kennen. Dat wordt gezelliger en gezelliger. ’s Ochtends moeten we altijd even knuffelen en aan het eind van de dag ook. Dan wil ik niet eens dat Jay weggaat, maar wil ik langergrgr!

Ik heb hetzelfde met Dzjez. Toch mooi dat je geboren wordt met een vriend om de hoek. Letterlijk! Hij lag naast me toen ik kwam. Nu ben ik groter en weet dat hij er is. Dat geeft een goed gevoel. Hij is voor mij aan het voorleren. Alles wat hij weet, kan hij me straks vertellen.

P1110570

Dat scheelt tijd en kunnen we sneller ridders worden. Ik heb er nu al zin in.

OK, je hebt zo van die dagen, waarin tijd tekort is en beelden eigenlijk genoeg spreken.

Vandaag was er zo’n dag.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s