Big Brother en Blauwneus

P1110668

Ik mag vandaag beginnen. en ik was later wakker dan Dzjez.

Dat is opvallend, want ik heb gisteren uit de crèche eigenlijk aan één stuk doorgeslapen, tot papa en mama me mee naar boven namen. Daar heb ik even gedronken en ben weer verder geslapen. Zullen die prikjes zijn.

Nu is het goed hè! Ik slaap de spuitjes gewoon weg. Zo simpel is dat. Vandaag was ik (net als gisteren) vrolijke Harry. Dat is wie ik ben.

Het was dus ook errug warm vandaag, maar ik ben niet echt van de zwembaden. Ook niet als papa net een nieuwe gekocht heeft. Ik vind dat gewoon nog te koud. Als ik kan zitten denk ik dat alles anders is.  Ik kan niet wachten.

Ik had ook een aanloopje nodig om er lekker in te gaan zitten, maar gelukkig is papa daarvoor. Die spettert me dan nat en gaat er zelf ook in zitten en dan doe ik het ook.

We zijn samen naar de winkel geweest om hem te kopen en ik zat op de toonbank toen papa afrekende. Zo werd ik getoond en die mevrouw deed zo aardig dat ik er verlegen van werd. Alleen zwaaien ging nog goed, maar dag, doei of bye bye zeggen niet.

Doet er niet toe! Wij hebben zwembad en een pomp! Handug.

Trouwens, ik heb geen pijn aan m’n neus, allen een blauw plek aan de linker en aan de rechterkant. Oh ja, hij is een beetje dik. Niet errug.

P1110689 P1110688 P1110694 P1110713

Ach ja, wat kan ik zeggen, het was fijne dag. Gezellig gespeeld, gebadderd, gelezen en geknuffeld en tussendoor 2 keer geslapen, gegeten en gedanst en gelachen.

Oh ja, we hebben nog geskyped met Olpa en Olma ook. Was ik vergeten. Het de vorige keer moest ik daar op wachten. Dat vond ik niet leuk. Nu ging het ineens goed, geen paniek.

Hebben ook nog met Siebe en Zelda geFaceTimed. Had zelf al op de knopjes gedruk….

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s