Spetters

P1110720 P1110725 P1110723

Dat zijn wij. Vind mama. Ik en Jay en ik vind Jay ook een spetter.

Ik had vandaag iets nieuws. Ik wilde bij hem in de box, zodat ik met hem kon spelen (ik ben al lang vergeten dat ik vroeger ook in die box heb gezeten! Gek hè!) en Jay vind dat OK. Ik ben er wel 2 keer in geweest denk ik.

Ik zie dat van verre aankomen en om eerlijk te zijn heb ik heb telepatatisch ingefluisterd dat het heel gezellig is bij mij in de box. Dat, en het is minder alleen en ik kon zelf niet bij de beer en Dzjez wel.

Ik vind het interessant om te zien hoe ik meer en meer ontwikkel, dingen vast kan pakken, echt aan het spelen ben met rammeldingen, dekentjes en knuffels. In tegenstelling tot Dzjez heb ik het wel voor knuffels.

Ik vind het heerlijk om ze tegen m’n gezicht te wrijven en zo wat te kletsen.

Ik hoefde ook niet de hele tijd buiten, want het was best warm. Niet dat ik er niet tegen kan, maar gewoon, koel is ook cool.

Leuk is het dan weer elke keer als we met z’n allen gaan fietsen. Nou ja, wij, papa loopt voor op en wij er op de fiets achteraan. Wij gezellig zingend en kletsen, papa met een rooie kop en puffend. Een mooi koor.

Ik heb mezelf ook ontdekt in het spatbord van de bakfiets. In eens was ik daar en dat is altijd een fijne verrassing. Mezelf zien. Dat nodigt dan weer uit voor een goed gesprek. We zijn daarna gaan fietsen, wat goed uitkwam, want ik had een innige band met de fiets? Met name het achterspatbord dus.

Papa had een beetje pijn aan z’n voet, dus ging hij in een emmer water. Dat geeft direct aanleiding er bij in te gaan zitten/staan voor ee goed vader zoon momentje.

P1110734

Na veel gespeel en lekker in het water was het tijd voor een lange dut! Ik heb diep en intens geslapen en had echt tijd nodig weer wakker te worden. Papa heeft daar een perfect kuiltje voor in z’n schouder.

P1110751

Het één na hoogste puntje van de dag was kip met patat en appelmoes. Dat mocht ik zelf eten en vind ik super lekker!

Het hoogtepunt was helemaal zelf de yoghurt opeten. Wat ene spektakel en het gaat telkens beterder! Je moet ergens beginnen met leren hè! Stap voor stap en voordat ik het weet kan ik het echt zelf.

P1110758

Het gevolg was wel dat ik behoorlijk be-yoghurt was (en mama dus ook een beetje)  en ik waarschijnlijk vast zou plakken aan m’n dekbed. Dus eerst in bad, leuk, dan een flesje, lekker en dan in bed, heerlijk!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s