Leeuwenhart

P1110924

Toen ik thuis kwam uit de crèche, mama had ons gehaald, en ik uiteindelijk uit de auto was, er stond een auto voor de deur geparkeerd en op de parkeerplaats achter was het erg smal tussen de deuren, en door de tuindeur naar binnenkwam in vol ornaat, we hadden een make-up gehad en ik zag er uit als een echte leeuw, BRRRRULLL, stonden daar ineens Siebe en Zelda!

Ik sprong een halve meter in de lucht (met één been op de grond) van blijdschap! Een mooie verrassing dus weer!

Gelukkig was Siebe er, want ook ik zat in de ingeklemde auto en kon er vrijwel niet uit. Uiteindelijk is het mama gelukt en ben ik binnenstebuiten, achterstevoren en ondersteboven uit de auto geraakt en heeft Siebe me overgenomen.

SIEBE! Hij was er ineens weer. Ze waren uit logeren geweest en nu weer terug.

Als eerste heb ik lekker geknuffeld met Zelda en laten zien dat ik al bijna kan staan. Nou ja, het begin is er. Ik weer dat ik er twee uitsteeksels aan de onderkant zitten.

P1110928 P1110926

Ik begin gewoon van boven naar beneden. Eerst de ontdekkingstocht van m’n armen en handen en vingers. Ik pal alles al vast en draai er aan en zo. En als ik het niet snap dan is er altijd Dzjez die me helpt.

Voor de rest heb ik zo hard gelachen. Je hoeft maar naar me te kijken en ik schater me suf. Je zou kunnen zeggen dat ik een vrolijke baby ben. En waarom niet, het is hier mooi, met mooie mensen. Van buiten, maar vooral van binnen. Dat telt.

P1110917

Na de omarmingen en knuffels en dansjes kreeg ik honger, maar wilde niet eten. Een kontradiksijoo-in-termienis dus. Het lukte Beer in het Blauwe huis niet, het lukte papa niet, het lukte mama niet, nee uiteindelijk was het Zelda en haar oneindige geduld die het voor elkaar gekregen heeft. En daarna nog yoghurt en als geweldig toetje: AARDBEI.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s