Familiedag

P1120024

De dag begon met ons en voor mij al vroeg.

Ons zijn papa, mama ik en Jay en na het ontbijt gingen we eerst fietsen. Dat kon wat mij betreft niet snel genoeg. Niet het fietsen zelf, maar beginnen met fietsen. Pfff, wat zijn die ouders traag zeg als het aankomt op weg gaan. Boterhammen, koffie, ze nemen de tijd maar terwijl ik geduldig zit te wachten….

OK, uiteindelijk vertrekken we voor een fijne tocht achter de hobbelende krullen van papa aan. Thuis hebben we een praatje gemaakt met de buren. Die stonden gezellig in de tuin te werken en dan is er altijd ruimte voor een praatje. En wat voor praatje, zie woonden hier als één van de eersten heel lang geleden en toen was alles nog één groot weiland met koeien. Wat een mooi idee!

P1120008 P1120009

We waren nog maar net binnen of de tuindeur ging open. PIEBE en ZELDA en BEPPE! Grote en gezellige verrassing. Ik had er niet op gerekend en als ze er dan zijn is het al weer normaal e onderdeel van het gezin. Flexibele geest!

P1120006

We hebben lekker gespeeld en gedaan en nadat ik LANG geslapen had, zijn we nog even naar de AH in Bussum gegaan. Ik in de bakfiets en Siebe zijn eigen fiets. Een fijne tocht en altijd leuk mensen te zien. Vooral Siebe. Dan zit ik in de winkelwagen en ineens heb ik dan zin in een knuffel en spreid m’n armen.

Siebe kent dat gebaar en geeft een DIKKE knuffel. Fijn, knuffels geven energie!

Ik hou daar ook van. Knuffels krijgen en knuffels geven. Ik krijg daarom ook regelmatig bezoek van Dzjez in m’n box. Puur een knuffelmomentje, of moet ik zeggen een puur knuffelmomentje.

Met Beppe ook. Dat is echt een knuffeldeskundige. Die heeft al zo veel kinderen knuffels gegeven, die kan er een boek over schrijven. Over het wel en wee van een knuffel.

P1120026

Voor de rest van de dag absorbeer ik de gebeurtenissen en dat is vermoeiend. Aan het eind van de dag ben ik dan ook onverklaarbaar moe. Dan heb ik rust nodig en ga ik met mama naar boven voor een fijne  nacht!

P1120010

’s Avonds hebben we lasagne gegeten (zonder kaas is voor Siebe). Ik moet daar nog wat aan wennen, maar denk dat ik het wel lekker vindt en ga vinden. Maar ik was denk ik ook een beetje moe. Uiteindelijk heb ik het nog lang gered. Tot wel 8 uur.

P1120020

Zelda heeft me nog even mooi gemaakt en dat leidt wel af. Niet dat ik moe was, hoor, moeheid kun je gemakkelijk verslaan met positieve energie, maar met 2 clipjes in je haar, kun je niet anders dan nog even zeer wakker zijn!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s