Verdraaid – diaardreV

P1120137

Ik zal het direct maar zeggen: Ik ben vandaag gedraaid.

Van m’n rug op m’n buik en terug en volgens mama was ik daarin sneller dan Dzjez. Ik vind dat niet belangrijk. Het gaat er om dat je het kunt en om eerlijk te zijn heb ik geen idee hoe ik het doe. Het gebeurt gewoon terwijl ik bezig ben ben iets en vervolgens draai ik terug terwijl ik bezig ben met iets anders.

Probeer dat maar eens te structureren.

Uiteindelijk kan ik zelfs lopen en praten en zitten en die dingen. Dat lijkt nog ver weg….

Ik was vandaag weer mee met mama. Gedoe met borstpompen en voedingen en zo. Bottomline is dat het er niet is en ik aangewezen ben op de natuurlijke bron van de natuur: Mama.

P1120142

Ik vind dat wel gezellig. En mama ook. En Truus en mama haar andere collega’s ook. Ik ben tijdelijk de jongste medewerker van Gaus en dat is iets om trots op te zijn!

En ik ben trots op jou! ik ga je helpen ook, als ik het kan, en dan zorg ik er voor dat je snel kunt zitten en staan en lopen. Ik zeg dat niet uit eigenbelang hoor, gewoon vanuit gezelligheidsbelang.

IMG_6779

Wat overigens wel weer van interessante aard is, is het feit dat papa me vanochtend wakker moest maken. Gek hè! In het weekend ben ik vroeg en is ik vroeg moet, word ik niet wakker. Ik bedoel maar.

Dit was het moment waarna Jay de befaamde draai maakte. We hebben de draai niet kunnen filmen maar het was een verdraaid mooie draai. Heen en terug. Een behoorlijke ‘stap’ voor een baby. Baby Jay.

P1120147

Ik hou het kort, het is al laat en ik mag morgen niet uitslapen.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s