Ping!

P1120161

Ik doe alle geluidjes na die ik hoor. Ping, ting, tok, piep en dat is nog maar het begin. Ik zit in een soort woordenrollercoaster. Ik zeg heel veel woorden na en maak ook al zinnetjes. Noenen aandoen, bijvoorbeeld. Ik ga ze bijhouden en meedelen. Leuk voor later als ik echt eloquent ben.

Deze ochtend waren we gezellig thuis met mama, papa was op zolder aan het werk. Ik heb lekker gespeeld en rondgelopen en dan kijk ik regelmatig naar Jay om te kijken of het goed met hem gaat.

Het gaat vandaag wel goed met me. Gisteravond daarentegen niet. Toen had ik een soort hick-up. Met andere woorden, ik voelde me niet goed en moest huilen. Dat doe ik anders nooit dus des te raarder is het dan.

Mama is met me naar beneden geweest en daar heb ik een harde BOER gelaten en daarna duurde het nog een minuut of 5. En toen was het goed. Gelukkig maar, want zelfs ik ben er niet aan gewend.

P1120153

Ik draai ook meer en meer en daar wordt ik draaierig van en raak ik van in de war. Ik bedoel, vroeger kon ik het niet en nu wel en probeer het onder controle te krijgen. Wat een avontuur!

Ik had dat ook! Ik had hard en diep geslapen en toen ik wakker werd moest ik huilen; Heel lang en ontroostbaar. Ik wilde gewoon bij mama zitten en HARD huilen. Hey! Mag dat ook eens?

Toen had papa een idee. Kleuren. En ineens was ik blij en heb ik veel gekleurd! Voor je informatie: Dat mag NIET op de kast!!!!! Dan weet je dat ook.

P1120165

ik heb mama ook nog even geholpen aan het aanrecht. Ik schuif er dan zelf de stoel naar toe en klim er op. Ik wil niks missen. Misschien moet ik een soort eigen opstapje hebben?

’s Middags zijn we met z’n allen gaan fietsen naar Bussum en hebben gewinkeld. Ik vind dat gezellig zolang ik maar regelmatig een koekje en water krijg. M’n goede gedrag werd beloont! Ik kreeg een ijsje bij De Engel (zo heet’ie) Lekker! Aardbei! Mmmm!

Papa heeft een belletje op ‘auto’ gezet. Die zegt ook ‘PING’ leuk!

Daarna hebben we nog met Siebe gefacetimed. Ik heb ‘Oh behave’ gedaan van Austin Powers en Siebe ook. Dat is cool. Siebe heeft nog enen paar dagen vakantie en dan moet hij weer naar school! Maar eerst ging hij trainen vanavond.

Dat ga ik ook doen later…

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s