re-united

P1120192

Vandaag gingen we samen naar de crèche en we hadden de zelfde oranje t-shirtjes aan (nou ja, bijna).

Eerst had Jay een andere aan, die met Love, Love, Love er op. Die had ik vroeger aan en was één van m’n lievelingsshirts, maar het paste niet bij z’n broek. En dat klopt. Leuk geprobeerd papa, maar gelukkig hebben mama en ik smaak.

De foto is daarom van de avond.

P1120178

Daarna zijn we samen naar de crèche gegaan dus en het was best wel weer eens leuk om samen te gaan. Het was best koud! Papa had gelukkig een jasje aangedaan. Brrr, je merkt wel dat het herfst wordt. Ik klaag niet hoor, want overdag is het lekker!

Ze waren blij dat ik er weer was. Ze stonden nog niet in de rij, want niet iedereen was er, mar Manja kondigde het wal al aan. Ik ben een knuffelbaby.

Voor mama moet het wel gek zijn en niet alleen voor mama! Ik was er al heel vaak geweest en dan ineens niet meer. Dat laat een leegte achter en vul die maar eens op, op zo’n korte tijd. Niet eenvoudig.

Ik was daarom ook blij dat mama ons kwam halen! Dan is ze niet meer zonder mij.

Ik heb een mooie dag gehad op de crèche. Alleen al Jay die babbelt en lacht op de achtergrond is al leuk. Daarnaast is Dauwe er en de anderen, dus voldoende speelplezier!

Maar ook ik was blij dat mama er was? Gezellig naar huis.

Na het eten en de aardbeien en de 2 bakjes yoghurt, was ik helemaal klaar.
Klaar om te spelen, want het was een kwestie van hernieuwde energie en ik ben lekker gaan spelen. Met de autootjes, de puzzels en kleuren!

P1120181 P1120189

Niet alleen de kleurplaten, want ik kwam er achter dat ik ook nog veel niet ingekleurde plekken had. Nou ja, met een stift in de hand is dat snel geregeld. Mama en papa waren niet superblij. Gelukkig was het afwasbaar.

D’r was ook nog een leuke verrassing uit Bali. Een T-shirt voor de kleine broertjes Hoff. Eerst mag ik hem dragen en dan Jay. Supercool. Super bedankt Irene, Noa en Quyn!

foto 3 foto 4

Uiteindelijk 8 uur in m’n bed.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s