Tinkelende Dinsdag

IMG_6852

Zoals altijd als ik vroeg op moet wordt ik laat wakker.
In diet geval zelfs wakker gemaakt door papa om kwart over 7. Papa en mama vinden dat jammer, want ze zien dat liever op dagen waarop we niet vroeg op moeten. Ik kan daar niets aan doen. Dat is mijn slaapdirigent in m’n hoofd die dat regelt. Niet ik!

Zoals je ziet, poets ik elke ochtend m’n tanden, maar ook m’n kiezen. En is ik het voor het kiezen had, deed ik het helemaal zelf, maar dat gaat nog niet. Dat snelle heen en weer gaan met de tandenborstel, moeilijk en vooral dat ieieieieieie voor de voorkant van de tanden is lastig. IE zegen en je tanden op elkaar houden, lijkt onmogelijk. Papa helpt dan.

Daarna mak ik even zelf. Om te oefenen.

Ik heb nog geen tanden, maar wel 2 vingers in m’n mond. Links of rechts, geen voorkeur en van een speen moet ik niks weten. Ach zo lang het me bezig houdt…

IMG_6854

Het was lekker in de bakfiets. OK, de tijd tussen opstaan en bakfiets is best kort, maar een beetje avontuur is altijd goed.

Op de crèche waren ze blij om me te zien en dat was wederzijds. Ik weet dat er lekker veel geknuffeld en gelachen gaat worden. Dat is een goed uitgangspunt voor een mooie dag.

We hebben koekjes gebakken (en gegeten) en ik zag er uit als een echte bakker. Onder het meel en blije ogen. Bakken is leuk en lekker. Ik heb ook 2 koekjes mee naar huis. Eén voor mama en één voor papa. Ben benieuwd wat ze er van vinden.

IMG_6857

Toen papa ons op kwam halen was ik in de war. Hij had Jay al bij zich want die had geslapen en ik was buiten aan het spelen en dat is niet volgens het patroon. Ik ben best een patronen-man. Dat is handig, want dan weet je wat er komt en hebt ruimte voor nieuwe dingen die onverwacht op je pad komen.

Uiteindelijk kwam alles goed toen papa me thuis een flesje melk op zijn schoot gaf. Even lekker baby zijn is de beste manier om weer groot te doen.

Dat en mama zien, want die kwam ook thuis en daar moest op geknuffeld worden!

IMG_6855

Morgen is een vrij maar vrij druk dagje, want we gaan voorbereiden voor een lang weekend Sneeuwwitje! En Siebe zijn verjaardag vieren net als vorig jaar! Maar nu is Jay er bij en wonen we in Naarden….

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s