Smiley Face

P1120244

Het was dat het al bestond voordat ik geboren werd, maar anders was er nu spontaan iemand op het idee gekomen. Voor de rest was het ook een fijne dag!

We zijn gaan fietsen/lopen en ik heb veel geknuffeld met Dzjez. Je kunt wel zeggen dat ik goed in m’n vel zit. Ik ben er gewoon, alsof het altijd al zo moest zijn.

P1120230

Zoals Dzjez mijn naam vanaf het eerste moment kent en we vaak zin hebben elkaar even te knuffelen en naar elkaar moeten lachen. Ik kijk nu al uit naar de rest van m’n leven en begin alvast met morgen.

P1120236

Want morgen gaan we naar Sneeuwwitje en zaterdag zijn er 6 dwergen. Ik en Dzjez, Nynthe en Senn en Philine en Lauren. En er is een bos.

En het leuke is dat Dzjez er al geweest is en toen nog niet kon lopen en het heel mooi weer was en nu gaat het ook heel mooi weer zijn en kan ik nog niet lopen. Zo zie je maar weer.

Ik heb er zin in.

Ik ook. Nu snap ik waarom al die spullen overal staan. Dat is voor het grote vertrek! Olpa en Olma komen ook en het IJsselmeer is vlak bij. Misschien gaan we wel zwemmen!

Ik heb lekker gek gedaan vandaag. Niet expres hoor, zo ben ik. Ik zie dingen en dan moet ik het doen, zoals die vergietpet op m’n hoofd zetten. En deze keer kreeg ik de kans de vergietpet op het hoofd van mama te zetten! Hahaaaa.

P1120250 P1120252 P1120253

Ik heb ook nog gebeld met Olpa en Olma (lekker gek) en de puzzels gemaakt (uit de losse pols) en in bad gezeten (bruine billen en geurige geuren) en gespeeld met m’n tingting auto (dat is de bel van het bestaan) en geteld tot TIEN! Ik hou er zo nu en dan een eigen volgorde op na.

OK, ik stop voor vandaag. Veel gebeurd en nu goed uitrusten voor morgen!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s