Zus en broer en zo

P1120556 P1120559 P1120526

Vandaag was een gezellig dag met Siebe en Zelda. Jay was namelijk druk bezig om te oefenen voor het perfecte bedkruikje te zijn. En dat is hem goed gelukt. Hij had namelijk een lichte koorts. Net als ik een paar dagen geleden. Lekker warm, dat wel. Gelukkig voelt’ie zich best goed het heeft hij ook met ons gespeeld op de mat. Doorzettertje.

Ik trek gewoon gezellig op met Siebe en Zelda en het was echt zo’n dagje. Een hangdagje, en dat is best lekker als je in je hoofd besloten hebt er een hangdag van te maken. Gewoon bij elkaar zijn en genieten van elkaars gezelschap.

Wat we ook gedaan hebben is naar de speeltuin gaan. Met Siebe. schommelen, glijbaan en dat kan ik super goed.

P1120531 P1120540

’s Avonds hebben we in de buurt geBBQd en dta betekent voor mij een wereld aan vrijheidsbeweging, die ik zo nu en dan ook neem. Dan ben ik gewoon even weg. Ik had wel veel bodyguard, dus dat bemoeilijkt de boel wel een beetje…. Zelde, Siebe, Mama, Papa en Merel en dan nog de rest van de buurt ook. Met weglopen maak je veel vrienden, dat is een feit!

En er was een springkasteel en ik mocht er op! Dat is gaaf. Meedeinzen met de groooten. Vet is dat.

En tussendoor hamburgers, broodjes en vooral veel aardbeien gegeten. Die waren er ook! Super hè

Ik was dus een beetje ziek en voelde warm aan en ik had ook luiervervuilende scheten…. Zee dun dus, maar dat schaadt mijn lach niet. Dat heb ik dan ook weer geleerd.

Als je ziek bent kun je best lachen en blij zijn. Waarom niet.

Ik hoop dat ik me morgen beterder voel!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s