Oenen en moojejas …. plus!

IMG_7073 IMG_7074

Ik heb nieuwe schoenen en dat betekent dat je nieuw gaat lopen en dat betekent dat je de wereld anders gaat zien (ik ben namelijk gegroeid in de lengte van m’n voeten en dat heeft ook consequenties voor de lengte van mij, dus kan ik verder kijken en dus meer zien. Dus)

We zijn gaan shoppen nadat ik na een zware ochtend redelijk op tijd weer in bed lag.

In de auto had ik al behoorlijk honger en waren de koekjes in no-time op. Dus snel naar de Lidle waar papa krentenbollen heeft gehaald, waarvan ik er 3! heb opgegeten. DRIE. Afgewisseld met water. Dus. Ook weer een indicatie voor groei.

Ik had al nieuwe sokken, oranje, beige gestreept en die staan me goed, maar er moesten nog een paar bijpassende schenen bij. Uiteindelijk zijn dat er 2 geworden. Zilveren laarsjes en coole schoenen. Morgen ga ik de zilveren laarsjes aan doen, want die vind ik mooij.

Net als m’n nieuwe jas. Ik heb dat wel 17 keer gezegd vandaag. Ik hecht waarde aan dat soort dingen. There’s no second chance to make a first impression (tenzij je de eerste keer HEEL HARD huilde, dan moet je de second chance pakken).

En ik mag ze later hebben als ik dan weer groter ben. Ik ben in dat opzicht de second chance van de schoen, jassen en broeken en zo. En dat vind ik mooij. Ik heb er nu al zin in.

Ik vind het gezellig als we allemaal dingen doen zoals winkelen en zo. Ik val in slaap, wordt wakker, kijk om me heen, val en slaap en zo voort en soms moet ik even wat eten en dan gaan we weer verder. Zo gaat dat.

Dzjez was er uiteindelijk klaar mee en dus gingen we naar huis. Thuis hij direct en ik er direct achteraan. Lekker rustig slapen. Is fijn.

Toe we weer opstonden hebben we even allemaal naast elkaar op de grond gelegen. De mannen dan hè!

P1120585 P1120577

En daarna heeft Dzjez fijn met me gespeeld. Dat doet hij graag, ik denk dat hij niet kan wachten tot ik groot ben want dan kan hij me van alles leren en ik kan dan van allus doen. Win-Win. Ook al zin in.

Vandaag smaakte het hapje me minder, maar ik wel wel aan de smaak. Is een hele schok voor m’n smaakpapillen. Die kennen alleen nog maar melk en worden op brute wijze ontmaagd. Gelukkig ben ik al wat pittige melk van mama gewend. Die eet al van voor dat ik geboren werd spaanse en chili pepers en zo. Dat scheelt.

P1120589 P1120588

Ik had ’s avonds niet zo’n trek meer. Tsja, krentenbollen, koekjes, bananen, kibbeling, mandarijn, dan zit je aardig vol.

N I E U W S F L A S H

The-Voice_logo_lrg

Zelda heeft meegedaan aan de voorrondes voor The Voice. Ze heeft het liedje ‘When I’m gone” gedaan en het ging heeeeeel goed! Op naar de volgende rondes…. Daar gaan we gewoon van uit! Dit is het liedje en de cups kent ze ook. Ik ben reuzetrots op haar.

 

Nieuws 2:

Siebe heeft ineens een spleet tussen z’n tanden.

Zo maar, uit het niets! ineens is het daar en kan hij piepgeluidjes maken!

IMG_1015

Nee hoor, is door de klem in z’n mond die er voor zorgt dat alles weer recht en op z’n plaats komt. Die broer toch van me. Komt goed!

/-/-/-/-

We hebben wel gezellig gespeeld en hard gelachen en het flesje ging er in als een godendrank.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Oenen en moojejas …. plus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s