Holderdebolder

P1130042

Dat heb je soms.
In je hoofd, in de bakfiets, met het spelen of in de winkel. Dat laatste vooral als papa en mama even wat tijd nodig hebben. Ach ja, zo gaan die dingen.

De leuke holderdebolder is natuurlijk in de bakfiets. Lekker achter papa aan fietsen, terwijl hij zich in het zweet loopt. Ik klets en zing dan met mama en papa klets met ons en Jay.

Afbeelding 2 P1130045

Vandaag was een doedag, want na het fietsen / lopen zijn we naar de winkel gegaan en daar heb ik op straat gestaan en buiten naar de auto’s gekeken terwijl mama een mooie jas heeft gekocht.

Thuis is papa een de klus gegaan en ik in bed. Kort, want ik was niet echt in de slaapstemming en dat kwam goed uit, want ik moest naar de kapper. Ik heb nu een kort koppie en niet gehuild. Ik ben alleen geen fan van een föhn. Ik kan me trouwens niet voorstellen dat er echt föhn-fans zijn, maar je weet maar nooit. Er zijn gekke mensen in de wereld….

P1130050

De klus van papa veranderde langzaam in een kast in de berging. Mama was blij en papa trots. Een mooie combinatie.

Mee eens!
Zonder hen was ik er niet geweest en dat zou heel erg jammer zijn, Dan had de wereld mijn lach gemist!

Ik ben trouwens een echt bakfietskind. Leg me er in en ik voel me goed en vertrouwd. Dat krijgf je als je al vanaf je geboorte zo wordt vervoert. Ben benieuwd hoe het deze winter zal zijn.

P1130006

Zo’ dag zorgt ook voor veel huiselijk plezier met Jay en mij. Ik kan echt niet wachten totdat Jay echt kan spelen en Jay vindt dat ook. Die wil zo graag iets doen! Ach ja, komt snel genoeg, tijd vliegt! Gelukkig hebben we de blog om alles nog eens na te lezen. En zien:

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s