Konijnenparade en verjaardag

P1130069

We zijn vandaag naar de verjaardag van Philine geweest en daar waren weer de 2 konijnen.

Konijnen zijn en blijven leuk, zolang ze maar in een boek blijven staan of op televisie zijn. Dichterbij worden ze eng, hebben waarschijnlijk bloeddoorlopen ogen, gruwelijke klauwen en vlijmscherpe tanden. Dat denk ik.

Verder heb ik me heel erg vermaakt en gespeeld met iedereen en alles. Feestjes zijn leuk als je bijna 2 bent. Ik snap al veel, kan overal bij en er is veel te ontdekken wat ik nog niet gezien of aangeraakt hebt. Een echte Livinstone-I-presume ben ik dan.

Ik ben dat ook, alleen is mijn transportmiddel nog beperkt tot het overgaan van handen naar handen en schoot naar schoot. Dat is een vrij energievoordelige manier van verplaatsen en je ziet er veel mee van de wereld.

En we zijn op de fiets gegaan, dus dat is ook een soort ontdekkingstocht. Zeker omdat mijn en ook het bedje van Dzjez naast me in de bakfiets lag. Dan zie je het ook eens op een andere manier!

P1130059

Beppe was er ook en die was net zo blij om mij te zien als ik haar. Dat komt goed uit.

Dat geldt ook voor Tessa en Nynthe en eigenlijk vind ik het fijn om te kunnen lopen. Dan kan ik ook naar konijnen gaan en bang zijn, Leuk!

P1130075

Het was een gezellige dag en mama kan trots zijn op ons.
En dat is ze ook!

P1130057

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s