Tranendal

P1130107

Ik kan er niks aan doen, maar ik zit mezelf behoorlijk in de weg,

Als ik het mooi moet zeggen, zeg ik dat ik een rups ben die zich ingesponnen heeft in een cocon en de frisse lucht mist en de vrijheid en de beweeglijkheid en niet beseft dat’ie straks en mooie vlinder wordt…

Als ik het lelijk moet zeggen, ben ik een rotje met een heel kort lontje dat bij het minste en geringste knalt en knettert, mét veel herrie

Als ik mag kiezen heb ik het liever niet, maar goed van A naar B gaat altijd via één of andere weg en die weg kun je niet altijd kiezen, Het resultaat is dat ik bij B kom en daar gaat het om.

Gelukkig zijn er ook leuke parkeerplaatsjes onderweg en dan heb ik het erg naar m’n zin en ben heel erg vrolijk, Voor de rest moet er creme op mijn wangen anders krijg ik geultjes van de tranen 😉

Papa was druk bezig om de tuin om de tuin te leiden. Soms denk ik dat hij er een zwembad van maakt, zo veel aarde heeft hij afgevoerd, maar intimi hebben me verzekerd dat het om tuinrenovatie gaat. We zullen zien…

Zo’n dagje thuis is gezellig, Ik heb geen last van coconnen of traangeultjes ik lach vooral en maak grapjes met papa, mama en Dzjez.

Ondertussen eet ik veel drink ik veel en groei langzaam groter en groter en actiever en actiever.

P1130120 P1130117

Ik ben vandaag voor het eerst op m’n buik in slaap gevallen en dat bevalt goed. Ik werd in ieder geval met een lach wakker. Dat doe ik eigenlijk altijd….

Ik ben nog met papa naar de winkelvansinkel geweest en heb hard gerend met mijn miniwinkelvansinkelwage, Ik slipte bijna uit de bocht! En heb hard gelachen, Daarna zijn we nog naar de speeltuin geweest en ben ik 227 keer heen en weer gegaan op de schommel, ik was bijna in trance. Net als papa. Na een rondje speeltuig ben ik daarna nog eens gaan schommelen.

Schommelen is goed voor je humeur. Weg gaan uit de speeltuin dan weer niet.

P1130100

Oh ja, ik zat vanochtend in bad en ineens zat Jay naast me. Dat was wel even wennen, maar uiteindelijk ook wel weer leuk! Later als hij echt kan zitten kunnen we vaker gezellig samen in bad: Spetter, Spatter, Spater…

P1130131

 

Ik ben de laatste tijd niet zo eterig en weet niet echt waarom, maar gister at ik al mee van Jay en vandaag heb ik samen met Jay fruithap gegeten. Daarna zachte Hipp en ik heb het helemaal ZELF opgegeten.

We hebben de dag afgesloten met een paar leuke verhaaltjes waarvan standaard De Koning zit. “Er woonde eens een jongetje in een paleis van … ” We kennen het allemaal uit ons hoofd…

P1130140

 

 

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s