Bezoek

P1130240 P1130294 P1130277 P1130275

Niet alleen waren Siebe en Zelda er, er kwam ook een vrachtwagen op bezoek. Met zand en tegels en ik stond voor het raam te kijken! Mooi, mooi!

P1130246

Papa heeft z’n oude kloffie aangetrokken en is gaan klussen. Straks kunnen ze daar mooi zitten en spelen en niet de straat op…. Want er komt een hek omheen. Beter, denk ik.

Beppe kwam ook op bezoek want die had de kans om 4 kleinkinderen in één keer te zien en die kans laat je niet liggen. Siebe, Zelda, Dzjez en Jay, klinkt als een liedje!

Ik vind het niet erg kom de laatste in de rij te zijn. Ik maak het rijtje namelijk compleet. Dat is een eervolle positie. En zo veel gezelligheid!

Nee, het zijn drukke dagen en Zelda is heel erg bezig geweest om me te laten zitten… Dat is helaas niet gelukt. 7 seconden dat is ongeveer het maximum. Maar een begin is een begin, zonder dat kom je nergens.

Er kwam ook nog bezoek uit België! Jan en Bea en Ella en Mathilde en Marie. Jan en Bea zijn vrienden van papa van vroeger. Ze hadden mij en Dzjez nog nooit in het echt gezien, dus dat was veel knuffelen.

Het leuke is dat het ook vriendjes zijn van Siebe en Zelda. Erg leuk dus om ze dan hier te zien!

Voordat ze kwamen hebben we nog HARD gedanst. Ik kijk goed en kopieer dan de bewegingen. Dansen is fun en mama, papa en Zelda dansen lustig mee. Zelda kan goed dansen zeg! Daar ga ik nog veel van leren!

OK, ik hou het kort, want ik stop hier.
Het waren drukke indrukwekkende dagen.
Voor mij en voor Jay. Dan gebeurt er veel in ons hoofd.
Drukke dagen, drukke droomnachten.

P1130303

It wie wer in moaie dei.

> Oh ja, ik ben GEK op appeltaart met slagroom!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s