Flarden en Darden

foto 1

Darden is geen woord hoor, maar het klinkt gewoon goed!

Flarden wel. Doordat we het drukker hebben dan vroeger, schrijf ik minder, wat niet wil zeggen dat we niks meemaken. Dat doen we wel! Vandaar flarden.

We zijn maandag met papa op de bakfiets naar de creche gegaan en het was best koud! Ik vind dat lekker fris en Jay, die binnen terug in slaap was gevallen, was ineens heel erg wakker. Hij keek ook weer op z’n Jay’s!

foto 4

Creche was fijn met Manja en Puck en Wouter. We hebben veel gezongen en er was een man mat een witte baard en een rode jas, die op de muur hing. Geen idee wat DAT is. Als ik er meer van weet dat hoor je het. We zingen wel nieuwe liedjes en ik doe goed m’n best!

Gisteren bracht papa ons met de auto en kwam mama ons terug ophalen. Ik vond naar de auto gaan superieur, maar het werd al gauw superonleuk toen ik niet achter het stuur mocht zitten! Dan brul ik alles bij elkaar en schop m’n schoenen uit en als mama me dan op sokken in hal.

Op sokken loop ik dan terug naar buiten met de mededeling: “Poes weg”

En dan is het de rest van de avond goed. Papa komt ook al snel thuis en ik heb besloten dat ik soep met brood eet. Dat eet ik dan ook helemaal en vrolijk op!

Ik eet een hele bak lekker door mama gemaakt eten op en dan nog een kwart bakje en dan kan er nog wel wat bij, maar er wordt wijselijk besloten dat genoeg genoeg is. Het warme eten wordt gezellig afgedekt met een laagje yoghurt! mmmm

Als we uiteindelijk naar bed gaan (mama met Dzjez en ik met papa) ben ik helemaal vrolijk en babbel er lustig op los. Na al dat eten drink ik niet super veel en vind knuffelen belangrijker.

Als papa me dan in bed legt, praat en babbel ik gewoon door. Totdat ik in slaap val!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s