Opah

13 11 20 Zwemmen Naarden- 11

Zwemmen was weer fijn!

Alleen durfde ik deze keer niet van de kant af te springen. Vorige keer, met papa, deed ik dat wel en dat is al weer een half jaar gelden! Ik denk dat ik me bewuster ben van het ‘gevaar’, waardoor ik het niet doe ( dat en het feit dat papa niet heel hard roept: TOE MAAR. En dat vind ik ook leuk, hoor!)

P1130519

Ik heb er ook weer heerlijk van genoten. Lekker zweven in het water. Dan ben je niet bezig met liggen, kruipen, zitten of lopen. Dan ben je een soort vogel!

Met mama en Olpa die stoer van de kant staat te kijken naar onze prestaties en hij straalt een grote trotsheid uit!

13 11 20 Zwemmen Naarden - 05

Olpa heeft trouwens een belangrijke rol gespeeld vandaag. Mama en Olma gingen winkelen en hij ging op ons passen.

Dat begon goed, ik en Dzjez lagen in bed, dus hij kon rustig krantje lezen, maar toen wij wakker werden moest hij aan de bak! Luiers verwisselen, drinken, eten…..

Als een professional! En het was ook supergezellig! Hij mag het vaker doen, geen probleem!

Ja, mannen onder elkaar. Dat gaan we later ook nog doen, mannendingen, Cool.

Olma em mama hadden mooi even tijd met elkaar en voor elkaar. Dat zijn ook belangrijke momenten en ik weet niet precies wat ze gekocht hebben, maar mama kwam stralend thuis met een mooie tas in haar hand. Vast iets leuks van de Hema. Of misschien wel iets anders, het was een sjieke zwarte tas.

Ben benieuwd waar dat voor is….

P1130514

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s