P1130536 P1130530

Het was een mamadagje vandaag.

Papa moest de heeeele dag werken en was niet thuis. Nou jam vanochtend wel even hoor! Toen heeft hij me uit bed gehaald en ik heb keurig tot half 8 geslapen. Ik bedoel maar: Voorbeeldzoon.

Ik ben nog meer voorbeeldzoon, want ik heb tot wel kwart over 8 geslapen. Ineens stond mama daar en dan heb ik 0,1 seconde nodig om een lach op m’n gezicht te toveren.

Ik had wel een klein akkefietje… ik kan namelijk al rollen, maar dat weten de gemiddelde obstakels om me heen nog niet. Die blijven vooral staan. Zoals de bank en het niet echt charmante gevolg is dat ik klem kom te zitten.

Ik raak dan niet direct in paniek, maar vind het na verloop van tijd niet echt leuk om vastte zitten. Gelukkig is daar mama haar reddende hand en kan ik van voren af aan beginnen met mezelf in de nesten te werken. Mooi fenomeen.

IMG_7421

Ik ben ook nog even in bad geweest en dat is een heerlijkheid! In het grote bad met een bodempje water! Dan kan ik lekker zelf liggen en spatten en spetteren! Echt kwolitietaaim!

Ik ben van Generatie V.
Dat is de vingervlugge generatie, die van nature weet dat je de hele wereld kunt controleren met één vinger. De wijsvinger en als je zin hebt, pak je er een aantal andere vingers bij. Simpel.

Video, spelletjes, Nijntje lezen, Woezel en Pip, alles is er en ik weet precies hoe. Je hoeft me niets uit te leggen. Handig he!

Verder kwam ik een bril tegen en dat betekent dat ik per definitie even iets moet doen met die bril. Opzetten en onnozel doen. Ook daar ben ik goed in, maar dat is iets voor alle generaties. Kijk maar naar m’n vader….

It wie we in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s