Relax is our middle name

P1130500 P1130496

Het waren weer twee mooie dagen op de crèche.

Gister bracht papa ons en had ik een ONGELOOFLIJK gevecht met het aantrekken van mijn jas….

Dat kan ik namelijk zelf. Ik leg hem dan eerst op de grond en dan steek ik m’n armen er in en dan HOP over m’n hoofd, alleen die jas is ZOOO eigenwijs. Elke keer als ik dat doe, zit’ie ondersteboven! Stomme jas!

Na 4 keer ben ik het echt zat en legt papa de jas neer, maar die legt hem verkeerd om! Dus doe ik het zelf en weer zit de jas ondersteboven! Uiteindelijk helpt papa me mee en dat vind ik dan weer NIET leuk, met als gevolg dat ik luid brullend achter gelaten werd, terwijl papa Jay in de auto deed.

Daarna was het weer goed hoor. Blijven oefenen zeg ik.

Ik heb bijna de hele nacht geslapen! 11 uur achter elkaar, ik keek scheel toen ik bed ging en zat bommetje vol met lekker eten. Goede ingrediënten zeg ik.

Ik ben blij met Dzjez als broer, alhoewel ik soms wel wat verbaasd kijk als hij een brulbui heeft. Ik vraag me dan af of ik dat ook ga hebben als ik groter groei. Waarschijnlijk wel, maar gevoelsmatig, denk ik minder…. We zullen het meemaken!

Als mama ons uit de crèche heeft gehaald, gaan we vaak nog even spelen als we niet te veel honger hebben. Nou dat laatste ben ik vooral, dus, maar als we spelen doen we dat gezellig samen.

Ik speel met de bal en de boekjes en Dzjez met mij en de rest.

Vandaag was ik dus behoorlijk moe en ben ik al zittend in slaap gevallen na het eten. Boooom weg!

P1130571

Lief he! Die Jay, dan kijk ik even naar hem en vind hem mooij.

It wie wer in moaie dei

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s