Papanou? Autoweg!

Soms worden de emoties van hele kleine kinderen zoals ik behoorlijk op de proef gesteld!

Vanochtend stond ik best vroeg , maar papa was al weg! Impactvolle gebeurtenis nummer 1. Gelukkig was mama er wel en hebben we samen gezellig ontbeten. Jay kwam ons vergezellen en dat heeft de pret alleen maar vehoogd!

Ja, raar wel dat papa al weg is, maar die moest reizen. Naar London. Wij zeggen Londen, want … ja, ik snap eigenlijk niet waarom. Dat is iets waar ik geen soep van kan bakken!

Ik heb overigens, en niet geheel onbelangrijk en bovendien behoorlijk indrukwekkend, de hele nacht doorgeslapen! Jeeej, ik kan het (of ik was reuzemoe!)

Ikke niet, ik had gisteren een behoorlijk indrukwekkende nacht. Ik was misselijk en heb overgegeven, had koorts, heb lang beneden gezeten, maar werd bovendien gezond weer wakker. Fijn zeg ik.

Maar dan, we zijn in mama haar grijze auto naar de creche gegaan, maar… we werden in een gouden auto opgehaald. Door mama dat wel, maar ik kon dus niet automatisch haar auto spotten. Impactvolle gebeurtenis 2.

Hoop dat hij morgen terug is….

Papa komt pas vanavond terug. Ik denk dat ik dan al slaap. En morgen komen Siebe en Zelda, Genoeg om naar uit te kijken!

It wie wer in moaie dei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s