Nieuwjaar – en het voelt als gister

P1160666

Ik ben vandaag meneertje mannetje en zie er ineens uit als bijna 3. Maar zo begon de dag niet.

Eerst ben ik opgestaan en tegen alle verwachtingen in was dat om 7 uur in plaats van 9 of 10 uur. Nou ja, ik kan er ook niks aan doen! Ik was gewoon wakker. Na even knuffelen met mama met name en een beetje papa, zijn we opgestaan en gaan fietsen achter papa aan. Best koud kan ik je zeggen, maar lekker fris ook!

En ik kijk dan naar Dzjez en mama, behalve als papa naast ons op de heuvel loopt , want dan zie ik hem lopen en kijk naar hem.

M’n tandjes doen het goed en groeien langzaam de wijde wereld in. Kan ik straks nog beterder bijten!

Ik moest wel weer hard lachen om Dzjez, want die deed voor hoe je van de leuning-van-de-bank-kunt-vallertje voor en dat is erg grappug! Hij dot dat goed.

Nadat we thuis waren en in bed zijn geweest werden we klaargestoomd voor de grote reis (ik had trouwens voor het slapen gaan zelf een banaan en een halve appel gegeten, dus ik moest sowieso een schoon overhemd aan).

Ik mocht dus m’n nette overhemd en blazer aan en dus zag ik er goed uit!

Papa had trouwens na het fietsen een tekening van mij gemaakt met de mts op. Gek jezelf als ene stripfiguur te zien!

P1160657

Ik heb me verschrikkelijk vermaakt bij Olpa en Olma, want daar gingen we naar toe om hen een superbuitegewoonmooienleuk 2014 te wensen en zij ons.

P1160678

Ik was echt blij er te zijn en loop door het huis en op de trap en naar beneden alsof ik er al jaren woon. Zo ben ik dan ook weer. Ik heb chips gegeten, chocola, paté, soep, crackers en geroosterde broodjes. En veel gelachen!

P1160682 P1160675 P1160672 P1160686 P1160693

Kortom, het was een goed begin van het nieuwe jaar (maar voelde net zo goed als gisteren).

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s