Feessie!

P1170119

Dus papa was vandaag jarig en het is al heel lang gelden toen hij geboren werd. Toen had je zelfs nog geen iPads, of Toto en ze waren nog niet eens op de maan geweest. Ik bedoel maar, dan heb je al veel meegemaakt.

Het begon echt goed voor hem, want Jay en ik hadden een kadootje alleen kan je dat niet inpakken. We hebben er wel een tijd over nagedacht, maar zijn uiteindelijk samen tot de konkluuzie gekomen dat het niet gaat.

Nou moet ik zeggen dat ik helemaal nog niet ven de kado-inpakkerige ben, ik kan amper rechtop blijven zitten als ik te enthousiast denk, maar lach vriendelijk om alle suggestie die Dzjez doet.

Met het kado was ik het eens, dat zeker, en ik zei nog, misschien moeten we het gewoon niet inpakken. Lopen we ook geen risico. Dat is dan ook weer zo zei Dzjez en zo zie je maar weer dat twee meer weten dan één en als je vraagt: Wat is het uiteinde van je lichaam? Dan zeg ik teen.

Dus, waar het op neerkwam ons kado is dat we pas om 9 uur wakker werden en dus konden papa en mama, maar vooral papa uitslapen!

P1170118

Daarna hebben we ontbeten en zijn papa en ik naar Evelyn gegaan, want Lauren gaf een feestje. Eerst hebben we een kadootje voor haar gekocht en toen kreeg ik een snoepje. Goeie deal!

Bij Lauren waren ook Beppe en Philine en Menno en die kwamen ook weer bij ons toen we weg waren. Dubbel feest! Dat was het ook in m’n luier en papa had geen extra meegenomen en werd ik uiteindelijk in een prinsessenluier luierbroek gehesen, Ik hoop niet dat ik daar een trauma aan overhou….

Ik heb er lekker zelfstandig gespeeld en er waren heel veel vriendjes en c=vriendinnetjes van Lauren dus leek het ook wel een beetje op creche. Goed zeg ik. En op de fiets terug zat ik achterop. Papa heeft namelijk een achteropzitje en dan kunnen we harder racen met de haren in de wind!

Thuis ben ik direct gaan slapen voor het grote feest. 

Ik was de ochtend bij mama en die heeft allemaal hapjes gemaakt en ik heb geestelijk geholpen door er in de keuken bij te liggen. Dan kir en kraai ik en lach en draai. Mooie bezigheid. en Toen Dzjez thuis kwam ben ik ook gaan slapen. Samen slapen is beterder en dubbelop!

Toen ik wakker werd met rode konen was beppe er al en Olpa en Olma kwamen ook en Aaarnoud (die naam kende ik al na 1 keer en ik riep hem ook) en Niels Evelyn met lauren en Philine en Menno en de buren en de kinderen van de buren! Kortom het was erg leuk en gezellig met best veel iPads, Tablets en kleuren en stiften en kleurplaten en zo en we hebben ons rot geamuseerd!

P1170147 P1170121 P1170134 P1170155

En ik ook! Ik lag op de grond er werd met me gespeeld en geaaid en ik mocht zitten en knuffelen en iedereen was even aardig en dan is het allemaal vrij simpel. Dan kun je maar 1 ding doen en dat is aardig terug doen en lachen. En laat dat nou net iets zijn wat ik heel goed kan!

Nee ik kan wel zeggen dat het een geslaagd feest was en toen ik pas om 9 uur of zo naar bed ging was ik blij maar voldaan.

Ik ook, maar dan pas om half 10 of zo en geen kik of verkeerd woord. Als er genoeg om je heen gebeurt, is alles goed. Zo simpel is het. Het feest van papa ging beneden nog even door, maar ik heb boven in bed mijn eigen feest gedroomd en dat was ook heeeeeeel mooi!

It wie wer in moaie dai.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s