Stapel Strak & Groen

P1170227

Het is bewezen door papa. Ik word wakker met een lach.

Papa kwam vanochtend op m’n kamer en ik sliep nog, maar hij heeft gezien dat voordat ik wakker word, m’n gezicht ontwaakt met een lach. Dan ben ik me er zelf nog niet van bewust en neemt mijn gezicht een voorshot op de dag.

Ik weet waarom.

En Dzjez ook.

Je lacht niet omdat je vrolijk bent, je wordt vrolijk omdat je lacht. Probeer het maar. Gewoon beginnen lachen. Nog eens, iets meer nog en een beetje meer van binnen. Voel je?

En als dat niet zo is, dan moet je maar naar de foto kijken van mij hierboven. Jasje nog net gepast. Ik groei sneller dan het licht en voordat je het weet heb je maat 80! Ik bedoel maar. En groen staat me goed, al zeg ik het zelf.

Ik heb een nieuw speelgoed en dat is blokken bouwen. Niet 1, 2, 3, 4 of 5 op elkaar, nee ik stapel ze met grote precisie en nauwkeurigheid tot wel 7 op elkaar. Ik ben een motorisch wonder en babbel ook nog graag en gezellig.

IMG_7746

Zo noemen ze ons. De gezellige twee. Ik en Jay. Hoe wou dat komen.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s