Rode Wangen en mooie hartjes

IMG_7752 P1170244

Tijd vliegt als je het naar je zin hebt en dat hebben we!

Het is al weer vrijdag en het weekend kan beginnen. Niet dat ik een onderscheid maak tussen weekdagen en weekend hoor, alleen in het weekend is papa de hele dag thuis. Dat is natuurlijk mooi en mooi meegenomen. Dat hebben we dus nu te goed.

In ieder geval, Jay snapt het goed. Als je Valentijnskaartjes maakt, is het altijd leuk om te zorgen dat je wangen net zo rood zijn als de hartjes. Hij kan dat heel goed. Rode wangen van contentement en blijdschap. Wat kan die jongen vrolijk zijn zeg! Als je even in de put zit moet je gewoon naar een foto of filmpje van Jay kijken. Kan’ie geld mee verdienen!

Ik kan er niks aan doen. Ik zie overal de vrolijkheid van in! Zoals vandaag als Tessa komt met Siward om de reizende tuintafel te brengen. Ja echt! Die heeft in Indonesië gestaan, in Nederland, in België en toen van de ene straat naar de andere en toen weer terug naar Nederland, naar Pake om precies te zijn en sinds nu staat hij in Naarden. Klaar voor de zomer en gezelligheid!

En ik? Ik heb een uur gelachen naar Tessa en Siward. Gewoon omdat het kan.

Oh ja, ik heb ook sinaasappel gegeten. Dat is een raar geval. Het is zacht, maar stevig, zoet en zuur, droog en nat. En oh ja, het is lekker!

P1170230 P1170229

Ik kreeg rode wangen toen mama zei: Kijk eens wie daar is! En dan ga ik voor het raam staan en zie Tessa! Dan schiet het bloed in m’n gezicht en krijg ik een rood hoofd van plezier! Leuk, als ze op bezoek komt!

Verder hebben we dus Valentijnskaarten gemaakt op de creche en weet je wat?
Ze zijn per post opgestuurd! Dan is de verassing nog groterdereder! En mama nog blijerder!

P1170241

Ik heb trouwens mijn eigen blokkenset! Ik hou er van torens te bouwen en nu kan ik het thuis ook. Misschien moet ik de toren van Babel gaan bouwen. Dan kunnen we met z’n allen lekker babbelen. Daar hou ik van. Babbelen en kletsen en grappen maken!

Dat doen we ook met Siebe.

P1170235

We hebben met hem gefacetimed en daarna ging hij op de kast staan en wij deden gewoon ons ding. Dan is hij er gewoon bij en dat is gezellig!

It wie wer in moaie tiid.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s